30.5.14

Σαράντα χρόνια φιλίας είναι αυτά…


lykoudiskouvelis
Μπορεί ο Σπύρος Λυκούδης να έχει διαφωνήσει εδώ και καιρό πλήρως με τον Φώτη Κουβέλη και να ηγείται της εσωκομματικής αντιπολίτευσης, ωστόσο όλα δείχνουν ότι...

τα 40 χρόνια στενής και εγκάρδιας φιλίας του με τον Φώτη Κουβέλη δεν παραγράφονται ούτε λόγω εσωκομματικών συσχετισμών, ούτε εξαιτίας πολιτικών διαφωνιών.
Γι’ αυτό και τις τελευταίες ημέρες, ο Λυκούδης όχι μόνο δεν βάλλει με προσωπικούς χαρακτηρισμούς κατά του προέδρου της ΔΗΜΑΡ, αλλά παραμένει ενωτικός και «αδειάζει» ακόμη και συντρόφους της τάσης του, που… παρεκτρέπονται όταν μιλούν για τον Φώτη Κουβέλη. Μάλιστα, χθες, ο Σπύρος Λυκούδης, όταν εκλήθη να σχολιάσει τις ανοίκειες εκφράσεις του Γρηγόρη Ψαριανού κατά του Φώτη Κουβέλη, «άδειασε» ευγενικά τον βουλευτή της ΔΗΜΑΡ, λέγοντας με νόημα πως «ο καθένας έχει τον πολιτικό του πολιτισμό και την πολιτική του αισθητική». Παράλληλα, διαβεβαίωσε ότι η ηγεσία της ΔΗΜΑΡ και η διεκδίκησή της είναι έξω από τους στόχους και τις επιθυμίες του, αφήνοντας να διαφανεί ότι η διαφωνία του με τον Φώτη Κουβέλη είναι πολιτική και όχι προσωπική.

Δεν υπάρχουν σχόλια: