1.5.14

Δριμεία επίθεση Αναστασιάδη κατά των ΜΜΕ...




Δριμεία επίθεση εξαπέλυσε ο πρόεδρος Αναστασιάδης για τα όσα βλέπουν το φως της δημοσιότητας για εμπλοκή των κομμάτων σε σκάνδαλα διαπλοκής. Εξέφρασε λύπη, γιατί όπως είπε, κάποιοι ελλείψει ήθους, προσπαθούν να...
δημιουργήσουν σκάνδαλα.
Ο πρόεδρος Αναστασιάδης δήλωσε πως δεν δέχεται μαθήματα ήθους από κανένα, ρίχνοντας το φταίξιμο στα ΜΜΕ, κατηγορώντας τα μάλιστα ότι αυτά καρπούντο τα εκατομμύρια των τραπεζών. «Δεν δέχομαι μαθήματα ήθους από κανένα. Δε μπορεί να μιλούν εκείνοι που έπαιρναν τα εκατομμύρια για να διαφημίζουν τις τράπεζες για να μάθετε εσείς, «το σκεφτείτε το, γίνεται». Δεν είναι οι πολιτικοί που προέβαλλαν αυτές τις διαφημίσεις. Είμαι αυστηρός αλλά και οι κρίνοντες… κρίνονται», είπε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος.
Με πικρία ο Νίκος Αναστασιάδης υπέδειξε ότι ο ίδιος αντέδρασε έντονα στο ενδεχόμενο μείωσης των διαφημίσεων, ως μέτρο περικοπής, ενώ ο ίδιος καταβάλλει προσπάθειες για μείωση των τελών των τηλεοπτικών σταθμών για να μπορέσουν να αντέξουν και να μην δημιουργούν κάθε μέρα υπαλλήλους των 500 ευρώ, κατά την έκφραση του.
«Προσπαθούμε να ανορθώσουμε την οικονομία. Θέλουμε τη βοήθεια των ΜΜΕ και όχι την υπόσκαψη τους. Η υπομονή έχει και τα όρια της. Ποτέ δεν θα διερωτηθώ αν κάποιοι θα έκαναν αυτοκριτική όταν το 2007-2008 ασκούσαν κριτική ή φιλοξενούσαν όσους σήμερα εμπλέκονται σε σκάνδαλα», είπε χαρακτηριστικά. Την ίδια στιγμή παραδέχτηκε ότι δεν θεωρεί σωστό τα κόμματα να δέχονται εισφορές από ιδιώτες, αποκρούοντας ωστόσο τις κατηγορίες για διαπλοκή του ΔΗΣΥ.
«Όχι να κατηγορείται ο ΔΗΣΥ που για να μεταφέρει φοιτητές έκανε εράνους όπως, όλοι, ότι τάχα εμπλέκεται σε σκάνδαλο διαπλοκής. Να διαπλακούμε με ποιον και πως; Όταν ήμασταν στην αντιπολίτευση μπορούσαμε να κάνουμε χάρες ή χατίρια;», διερωτήθηκε.

efsyn.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: