13.5.14

Απολυμένη υπάλληλος συνελήφθη για τη δολοφονία Ισπανίδας πολιτικού...



Η Ισαβέλ Καράθκο, πρόεδρος του περιφερειακού συμβουλίου του κυβερνώντος Λαϊκού Κόμματος στην επαρχία Λεόν, στη βόρεια Ισπανία, έπεσε νεκρή από σφαίρες ενώ...
περπατούσε. Στο πλαίσιο της έρευνας για τη δολοφονία της συνελήφθησαν μία γυναίκα και η προσφάτως απολυμένη από το περιφερειακό συμβούλιο κόρη της.
Η 58χρονη Ισαβέλ Καράθκο έπεσε νεκρή από σφαίρες χθες το απόγευμα στην πεζογέφυρα πάνω από τον ποταμό Μπερνέσγα στην πόλη Λεόν. Λίγες ώρες αργότερα, η ισπανική αστυνομία συνέλαβε δύο γυναίκες (μητέρα και κόρη) ως βασικές ύποπτες.
Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες αναφέρουν ότι μία εκ των γυναικών (η 35χρονη κόρη), απολύθηκε πρόσφατα από το περιφερειακό συμβούλιο και θεώρησε υπεύθυνη την Ισαβέλ Καράσκο και αποφάσισε να την εκδικηθεί με τη βοήθεια της μητέρας της.
«Όλα κατατείνουν σε μια (πράξη για) προσωπική εκδίκηση η οποία δεν σχετίζεται με την πολιτική εντολή» του θύματος, η οποία ήταν επίσης επικεφαλής της Τοπικής Οργάνωσης του PP στην πόλη Λεόν, είπε εκπρόσωπος του υπουργείου Εσωτερικών χωρίς να υπεισέλθει σε λεπτομέρειες.

efsyn.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: