16.7.13

Βουλή: Τεράστιες διαρροές ψήφων υπέρ της αλήθειας.



 Η αθλιότητα κατά Παπακωνσταντίνου καταρρέει με το καλήμερα...
Μέτα από 6 μήνες νυχθημερούς προπαγάνδας οργουελιανών διαστάσεων εναντίον του Παπακωνσταντίνου απο τη γνωστή πολιτικοεπιχειρηματική κομπανία, τα χθεσινά αποτελέσματα της ψηφοφορίας στη Βουλή θα έκαναν πολλούς να χάσουν τον ύπνο τους:
Από...
τους 283 που συμμετείχαν στην ψηφοφορία, 46 ΔΕΝ ψήφισαν το αδίκημα της παράβασης καθήκοντος, 60 ΔΕΝ ψήφισαν το αδίκημα της απιστίας και 115 ΔΕΝ ψήφισαν το αδίκημα της νόθευσης εγγράφου.

Προηγήθηκαν άλλες δύο ψηφοφορίες για τον Παπακωνσταντίνου, τον Ιανουάριο και τον Ιούνιο. Σε κάθε ψηφοφορία αυξάνονταν οι διαρροές υπέρ του με αποκορύφωμα τη χθεσινή. Υπενθυμίζουμε ότι σε ΟΛΕΣ τις ψηφοφορίες, και στη χθεσινή, ΟΛΑ τα κόμματα («συνταγματικού τόξου» και μη, χέρι-χέρι με τη Χρυσή Αυγή) ήταν υπέρ ΟΛΩΝ των κατηγοριών εναντίον του. Παρόλα αυτά, οι διαρροές ενάντια στα κομματικά κελεύσματα και υπέρ της αλήθειας έφτασαν και τις 115.

Στην συγκλονιστική του ομιλία ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου είπε μεταξύ άλλων και τα εξής:

«Να ξεκαθαρίσουμε λοιπόν γιατί ακριβώς σας ζητούν να με παραπέμψετε στο Ειδικό Δικαστήριο: Μήπως επειδή δεν πρωτοκόλλησα ένα ηλεκτρονικό αρχείο με παράνομα στοιχεία από το εξωτερικό; Ή μήπως δήθεν δεν ζήτησα να ερευνηθεί η λίστα από το ΣΔΟΕ; Το οποίο ΣΔΟΕ σταμάτησε να ερευνά όταν έπαψα να είμαι υπουργός; Ή μήπως επειδή από το usb που ο κ. Βενιζέλος παρέδωσε στο Μέγαρο Μαξίμου – να το ξαναπώ: όχι από αυτό που παρέδωσα εγώ! – λείπουν τρία ονόματα συγγενών μου; Αυτή είναι η ουσία της υπόθεσης εναντίον μου;

Ε, όχι Κυρίες και Κύριοι Βουλευτές. Δεν είναι στην πραγματικότητα αυτός ο λόγος που είμαι εδώ σήμερα. Δεν πληρώνω λάθος χειρισμούς για cd και στικάκια. Αρκετά με την υποκρισία. Στοχοποιούμαι γιατί υπήρξα ο Υπουργός Οικονομικών που έβαλε τη χώρα στο Μνημόνιο. Το Μνημόνιο το οποίο «πολλοί εμίσησαν» αλλά σήμερα το υπηρετούν. Πριν τρία χρόνια κάποιοι πήραμε την ευθύνη να μείνει η χώρα όρθια. Χωρίς να υπολογίσουμε το πολιτικό και προσωπικό κόστος. Και σήμερα, τρία χρόνια μετά, σήμερα που βρισκόμαστε 2 μνημόνια μετά και λαμβάνονται κι άλλα μέτρα, βολεύει πολύ κάποιος να πληρώσει για το πρώτο μνημόνιο.

Γιατί ορισμένοι νομίζουν ότι αν προσφέρουν στην κοινωνία το θέαμα μιας ανθρωποθυσίας, θα ανακουφιστεί η πίεση σε αυτούς, για όλα όσα οι πολίτες υφίστανται. Θα έχει βρεθεί ο αποδιοπομπαίος τράγος από την κυβέρνηση Παπανδρέου,, για να επικεντρωθεί εκεί το ανάθεμα για όλα τα δεινά του τόπου. Να μην ασχοληθούμε με τους “πριν”, να μην ασχοληθούμε με τους “μετά”.

Όπως κάνουν, συνειδητά και στοχευμένα, και πολλά μέσα ενημέρωσης, όπως το «Πρώτο Θέμα» του υπόδικου για φοροδιαφυγή και ξέπλυμα εκδότη, που έφτασε στο σημείο να δημοσιεύει το περιεχόμενο του πορίσματος της Προανακριτικής, με τίτλο «Ισόβια για τον Παπακωνσταντίνου» προτού καν αυτό ανακοινωθεί επίσημα.

Όμως αυτή η εναντίον μου λυσσαλέα προσπάθεια έχει κοντά ποδάρια. Ο κόσμος ξέρει ποιοι είναι λαμόγια και ποιοι δεν είναι. Και είναι σε όλους σας γνωστό ότι εγώ δεν έκανα περιουσία με την πολιτική. Σήμερα, έχω μόνο χρέη. Ούτε offshore είχα ή έχω, ούτε λογαριασμούς στην Ελβετία.»
Διαβάστε τη συγκλονιστική ομιλία του Γιώργου Παπακωνσταντίνου. 

smartpost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: