16.7.13

Στην Ολομέλεια το πολυνομοσχέδιο...


 

LIVE Eικόνα από την βουλή...
Σε εξέλιξη βρίσκεται η διήμερη κοινοβουλευτική μάχη για το πολυνομοσχέδιο στην Ολομέλεια της Βουλής, που ανοίγει το δρόμο για απολύσεις στο...
Δημόσιο, το οποίο θα τεθεί σε ονομαστική ψηφοφορία το βράδυ της Τετάρτης. Το πολυνομοσχέδιο «πέρασε» χθες από την αρμόδια επιτροπή με τις ψήφους της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ.
Είχε προηγηθεί το πρωί της Δευτέρας κυβερνητική επιχείρηση για να αρθούν οι όποιες ενστάσεις βουλευτών της ΝΔ και να μην υπάρξουν διαρροές κατά την ψηφοφορία του. Απεργιακό κύμα ενάντια στο πολυνομσχέδιο

Σύμφωνα με τις πληροφορίες ύστερα από τη συνάντηση των υπουργών Εσωτερικών, Παιδείας και Διοικητικής Μεταρρύθμισης με τους βουλευτές της ΝΔ αποφασίστηκε να αλλάξει η διάταξη για την παροχή ασυλίας των μελών του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας (ΤΧΣ), τα οποία δεν θα υπόκεινται σε ποινικές ευθύνες για τις πράξεις τους αλλά μόνο σε αστικές.

Παράλληλα, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Δημήτρης Αβραμόπουλος αποφασίστηκε πως δεν θα πετά τελικά με το πρωθυπουργικό αεροπλάνο, αφού αποσύρθηκε η σχετική τροπολογία που είχε καταθέσει.

tvxs.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: