29.9.12

ΒΟΛΟΣ: «Κάντο για σένα, κάντο για όλους μας»...


Θλιβερές εικόνες από τη μεγάλη ρύπανση από χαρτιά, μεταλλικά κουτάκια και γυάλινα μπουκάλια αντίκρισαν οι Οδηγοί, επισκεπτόμενοι την περασμένη Κυριακή, οπότε και ξεκίνησε η νέα Οδηγική χρονιά για το Τοπικό Τμήμα Βόλου, το πάρκο του Αγίου Κωνσταντίνου.

Ύστερα από...
παρότρυνση των Μεγάλων Οδηγών, ηλικίας από 14 έως 17 ετών, και με γνώμονα το σύνθημα για καθαρές ακτές και παραλίες «κάντο για σένα, κάντο για όλους μας», το Συμβούλιο Ομάδας σε συνεργασία με την 1η Ομάδα Μεγάλων Οδηγών του Τοπικού Τμήματος Νέας Ιωνίας αποφάσισαν να καθαρίσουν το κομμάτι της παραλίας από Ι. Καρτάλη με Αργοναυτών έως Περραιβού με Αργοναυτών, αύριο Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου, από τις 5 μ.μ. έως τις 7 μ.μ.

Στον χώρο της παραλίας θα φτάσουν πλήρως εξοπλισμένοι με γάντια και σακούλες, ώστε να γίνει η απαραίτητη συγκομιδή των απορριμμάτων με ασφάλεια για την υγεία όλων.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της περισυλλογής θα ενημερώσουν τους παρευρισκόμενους για το πόσο σημαντικό είναι να μείνει η πόλη καθαρή. Σε όσους μπορούν να βοηθήσουν στην εκστρατεία, θα τους δοθούν τα κατάλληλα υλικά, γάντια και σακούλα!...
taxydromos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: