22.4.12

Αυλαία με «διπλό» στο Περιστέρι ...



Πέφτει σήμερα η αυλαία της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος. Ο Ολυμπιακός πάει στο Περιστέρι να αντιμετωπίσει τον Ατρόμητο, το οποίο θα βρει μπροστά του έξι μέρες αργότερα στον τελικό του Κυπέλλου.

Ο ... Ερνέστο Βαλβέρδε θα κάτσει για τελευταία φορά στον πάγκο του Ολυμπιακού σε αγώνα πρωταθλήματος. Κι όπως καταλαβαίνετε, αυτό που ζητούσε συνεχώς από τους παίκτες του χθες στο Ρέντη ήταν να δουν σοβαρά το παιχνίδι και να κλείσουν με νίκη τη χρονιά.

Βεβαίως, ρίχνει και τις... κλεφτές ματιές του προς τον τελικό του Κυπέλλου. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι θα παρουσιαστεί και αδιάφορος στο σημερινό ματς, ασχέτως αν και οι δύο ομάδες έχουν πετύχει τον σκοπό τους.

Ποιο είναι το σκεπτικό του Βαλβέρδε

Το σκεπτικό του Βαλβέρδε για το σημερινό ματς έχει ως εξής. Επειδή οι Τοροσίδης, Μανιάτης, Ορμπάιθ, Μιραλάς και Αβραάμ Παπαδόπουλος βρίσκονται στο όριο καρτών και σε περίπτωση που παρατηρηθούν θα κουβαλήσουν την τιμωρία τους στο πρωτάθλημα της νέας περιόδου, σκέφτεται λοιπόν να αφήσει κάποιους από αυτούς στον πάγκο.

Βασικοί υποψήφιοι για να δουν το ματς από τον πάγκο είναι οι Τοροσίδης, Μανιάτης και Αβραάμ Παπαδόπουλος. Ο δε Μιραλάς θέλει να παίξει για να ξεπεράσει το «φράγμα» των 21 γκολ που είχε θέσει ως στόχο στην αρχή της χρονιάς, ενώ τον Ορμπάιθ θέλει να τον χρησιμοποιήσει ο Βαλβέρδε, μιας και είναι δανεικός και οι πιθανότητες δεν είναι στο να μείνει στον Πειραιά.

Έτσι, λοιπόν, θα δώσει την ευκαιρία σε πολλά νέα πρόσωπα να πάρουν τον χρόνο συμμετοχής που απαιτείται, έτσι ώστε να τους δει και ο Βαλβέρδε έξι μέρες πριν τον τελικό.

Ποιοι παίρνουν χρόνο συμμετοχής

Οι Φετφατζίδης, Παπάζογλου, Φέισα, Ντιόγκο, Ποτουρίδης, ακόμα-ακόμα και ο ξεχασμένος Μόνχε αναμένεται να πάρουν χρόνο συμμετοχής.

Οι Φετφατζίδης, Φέισα, Παπάζογλου και Ντιόγο αναμένεται να βρεθούν και στο αρχικό σχήμα, ενώ υπό προϋποθέσεις μπορει να πάρει φανέλα βασικού και ο Μόνχε, αν και εφόσον προτιμήσει ο Βαλβέρδε να αφήσει στον πάγκο τον Μιραλάς, που επαναλαμβάνουμε βρίσκεται στο όριο καρτών.

Ο Ρόι Κάρολ θα ξεκινήσει σίγουρα και μία πιθανή ενδεκάδα είναι με τους Τοροσίδη, Παπάζογλου, Μέλμπεργκ και Μαρκάνο στην άμυνα, τους Ορμπάιθ, Φέισα, Φουστέρ στον άξονα και τους Φετφατζίδη, Μιραλάς και Ντιόγκο στην επιθετική γραμμή.

woop.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: