30.4.12

Αλέκα Παπαρήγα: Ο λαός να μην έχει αυταπάτες...


Ο λαός δεν πρέπει να έχει αυταπάτες, δεν υπάρχει αριστερή κυβέρνηση χωρίς σύγκρουση με τα μονοπώλια και τις ιμπεριαλιστικές ενώσεις, υπογράμμισε η γ.γ. της ΚΕ του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα σε δήλωσή της για ... την αναμέτρηση της 6ης Μαΐου και κάλεσε τους εργαζόμενους να υπερψηφίσουν το ΚΚΕ.
«Η μόνη ευκαιρία που έχει ο εργαζόμενος λαός είναι να υπερψηφίσει το ΚΚΕ στις 6 του Μάη. Να μην έχει αυταπάτες ότι μπορεί να βρει κάποια ανακούφιση στα προβλήματά του από μία κυβέρνηση που σχηματίζεται με γάμο συμφέροντος ή με πλαστούς αρραβώνες κάτω από εκβιαστικά διλήμματα ή με αυταπάτες ότι θα αντιμετωπίσει το μνημόνιο και το χρέος», σημείωσε χαρακτηριστικά η κ. Παπαρήγα.

«Τέτοιες κυβερνήσεις δεν έχουν πολύ χρόνο ζωής, απογοητεύουν τους λαούς», υποστήριξε, επισημαίνοντας πως «δεν υπάρχει στο σύγχρονο κόσμο ούτε μία τέτοιου τύπου αριστερή κυβέρνηση, που, χωρίς σύγκρουση με τα μονοπώλια, με τις ιμπεριαλιστικές ενώσεις, να κατάφερε να δώσει βιώσιμη λύση για το λαό». «Τέτοιες κυβερνήσεις ανατρέπονται μια ώρα γρηγορότερα, από την δημαγωγία ακόμα πιο συντηρητικών δυνάμεων», κατέληξε στη δήλωσή της η γ.γ. της ΚΕ του ΚΚΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: