26.4.12

ΠΑΤΡΑ: "Ράμπο" στα γραφεία του Φαρμακευτικού Συλλόγου...


Αντιμέτωπος με τη... «δαμόκλειο» σπάθη της επιτροπής ανταγωνισμού βρίσκεται ο Φαρμακευτικός Σύλλογος της Πάτρας, μετά την απόφαση της γενικής του Συνέλευσης να διακινούνται στα φαρμακεία της πόλης μόνο τα γάλατα εκείνων των εταιρειών που...
σέβονται τον επιστημονικό ρόλο του φαρμακοποιού.

Σε μια κίνηση που από πλευράς φαρμακοποιών εκλαμβάνεται ως εκφοβισμού «ράμπο» κλιμάκιο της επιτροπής εισέβαλε στα γραφεία του Συλλόγου και ερεύνησε κάθε σπιθαμή τους.

Σε ανακοίνωση του το προεδρείο του Φαρμακευτικού Συλλόγου επισημαίνει τα εξής:

Δεχθήκαμε, εντολή ελέγχου από την Επιτροπή Ανταγωνισμού, η οποία αντιμετωπίζει τον Φ.Σ. Αχαΐας ως επιχείρηση!!!!!! Θέλει δηλαδή, να ελέγχει τον σύλλογό μας, διότι η Γενική του Συνέλευση, αποφάσισε να προασπίσει τα οικονομικά συμφέροντα των συναδέλφων, προτρέποντας τα μέλη της να διακινούν από τα φαρμακεία τους μόνον τα γάλατα των εταιριών εκείνων, που σέβονται τον επιστημονικό ρόλο του φαρμακοποιού.

Το κλιμάκιο της επιτροπής ανταγωνισμού, θέλησε ως ράμπο ελέγχου να κάνει έρευνα σε κάθε γωνιά των γραφείων του συλλόγου, των υπολογιστών, των αρχείων, των πρακτικών συνεδριάσεων Δ.Σ. και Γ.Σ. για να βρει τα «εγκληματικά τεκμήρια» πιθανών ενοχών μας.!!!!!!

Αντί η επιτροπή ανταγωνισμού, να ανατρέξει στην πηγή που δημιουργεί τα προβλήματα στη διακίνηση των γαλάτων α' βρεφικής ηλικίας δηλαδή σε φαρμακαποθήκες, φαρμακεία, super market χονδρεμπόρους, εταιρίες, επέλεξε την επίθεση σε Ν.Π.Δ.Δ., συνδικαλιστικό όργανο επιστημόνων, θέλοντας ουσιαστικά να φιμώσει κάθε φωνή απέναντι στα πολυεθνικά μονοπώλια.

Ο πρόεδρος του Φ.Σ. Αχαΐας, απειλήθηκε με εισαγγελική εντολή και αυτόφωρη διαδικασία, επειδή αρνήθηκε τον έλεγχο αιτιάζοντας κυρίως στο γεγονός πως η εντολή απευθύνεται σε επιχείρηση και ο Φ.Σ. Αχαΐας, αποτελεί συνδικαλιστικό όργανο και νομικό σύμβουλο της Πολιτείας και όχι επιχείρηση που εμπορεύεται προϊόντα.

Καταγγέλλουμε, την προσπάθεια φίμωσης της φωνής των φαρμακοποιών της Αχαΐας και ζητούμε από τον Π.Φ.Σ. να προχωρήσει άμεσα σε όσες ενέργειες απαιτούνται, ώστε να προστατευτεί το πρωτοβάθμιο συνδικαλιστικό όργανο από τον εξευτελισμό και τον εκβιασμό, που υφίσταται χωρίς ουσιαστικό λόγο...

dete.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: