19.4.12

ΔΗΜΟΣΙΟ: Αναστέλλονται οι προσλήψεις προσωπικού...


Αναστέλλονται οι προσλήψεις προσωπικού και, εν γένει, οι υπηρεσιακές μεταβολές στο Δημόσιο μετά την επίσημη προκήρυξη των εκλογών, σύμφωνα με εγκύκλιο του υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης κ. Δημ. Ρέππα.

Συγκεκριμένα ορίζεται ότι... από τις 12 Απριλίου 2012 έως και την ορκωμοσία της (νέας) κυβέρνησης, απαγορεύεται η έκδοση πράξεων που αφορούν στο διορισμό ή στην πρόσληψη, καθώς και οποιαδήποτε μεταβολή που αναφέρεται στην υπηρεσιακή κατάσταση κάθε κατηγορίας προσωπικού των υπηρεσιών και νομικών προσώπων του Δημοσίου.

Στην ίδια εγκύκλιο ρυθμίζονται και οι ειδικές άδειες των δημοσίων υπαλλήλων οι οποίοι επιθυμούν να μεταβούν στους τόπους καταγωγής τους.
Αναστολή πλειστηριασμών και δικών

Κλειστά θα παραμείνουν, όμως, και τα δικαστήρια της χώρας λόγω εκλογών με αποτέλεσμα να ανασταλούν οι διενέργειες όλων των πλειστηριασμών για το χρονικό διάστημα 2-9 Μαΐου 2012 (το Πρωτοδικείο Αθηνών θα παραμείνει κλειστό για δύο επιπλέον ημέρες, δηλαδή μέχρι τις 11 Μαΐου).
Διευκρινίζεται, ωστόσο, ότι οι ποινικές δίκες οι οποίες θα αρχίσουν στο ακροατήριο πριν από τις 2 Μαΐου και δεν θα έχουν περαιωθεί, συνεχίζονται κανονικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: