29.4.12

Το «έκαψαν» οι νταμπλούχοι! (BINTEO)...


Με τον ιδανικότερο τρόπο ολοκληρώθηκε η σεζόν για τον Ολυμπιακό, έχοντας κατακτήσει πρωτάθλημα, Κύπελλο και πραγματοποιώντας εξαιρετικές εμφανίσεις στην Ευρώπη.

Επομένως, έπειτα από μια επιτυχημένη και ... σε κάθε περίπτωση κοπιαστική και απαιτητική σεζόν, λογικό είναι να θέλησαν οι παίκτες να... τιμήσουν τα μπουζούκια και να γιορτάσουν με τον δικό τους τρόπο το Κύπελλο Ελλάδας που είχαν σηκώσει λίγες ώρες πριν στον συγκλονιστικό τελικό του ΟΑΚΑ με τον Ατρόμητο.

Όλοι οι δρόμοι οδηγούσαν στην παραλιακή, που τραγουδάει ο Νίκος Βέρτης και εκεί το γλέντι έδινε και έπαιρνε μέχρι τις πρώτες πρωϊνές ώρες, με τους παίκτες να κάνουν... κατάθεση ψυχής!



To καλωσόρισμα του Βέρτη

Σχεδόν όλοι έδωσαν το παρών με τις συντρόφους τους (απουσίασαν οι Βαλβέρδε, Φουστέρ, Ορμπάιθ και Μαρκάνο) και πήραν θέση στα τραπέζια ακριβώς μπροστά από την πίστα. Ήταν η βραδιά τους και ήθελαν το ευχαριστηθούν με την καρδιά τους. Άλλωστε, αυτά είναι τα... τυχερά, όταν σηκώνεις Κούπες και πραγματοποιείς επιτυχημένες χρονιές, εκπληρώνοντας τους στόχους σου.

Ο Νίκος Βέρτης, τους καλωσόρισε και τους έδωσε συγχαρητήρια για τον τίτλο. «Παιδιά, πού είναι το Κύπελλο, το ξεχάσατε σπίτι;», είπε αστειευόμενος, ενώ οι οπαδοί του Ολυμπιακού, που ήταν πολυπληθείς στο μαγαζί, άρχισαν να τραγουδούν «Αυτό είναι σωστό, πρωτάθλημα και Κύπελλο στον Ολυμπιακό».

Τα λουλούδια... εκτοξεύονταν με μανία, πολλοί φίλοι των Πειραιωτών πήγαν κοντά τους για να τους συγχαρούν και να βγάλουν μαζί τους κάποιες φωτογραφίες, ενώ το απολάμβαναν και οι ξένοι που αρκετοί εξ αυτών δεν έχουν συνηθίσει αυτό τον... ελληνικό τρόπο διασκέδασης.



Ξεκούραση και... Australia

Tις επόμενες ημέρες οι παίκτες του Ολυμπιακού αναμένεται να γεμίσουν τις "μπαταρίες" τους και εν συνεχεία θα επιστρέψουν στις προπονήσεις, αφού ακολουθεί το ταξίδι στη μακρινή Αυστραλία στις 15 Μαϊου για το φιλικό με τη Μέλμπουρν Βίκτορι τέσσερις ημέρες μετά. Πιθανότατα με την ομάδα θα ταξιδέψουν και αρκετοί από τους δανεικούς και όταν επιστρέψουν στην Αθήνα οι «ερυθρόλευκοι» θα μπορέσουν να απολαύσουν την καλοκαιρινή τους άδεια.


woop.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: