25.1.11

Χωρίς δελτίο του Star για 2 μέρες...


Με στάσεις εργασίας σήμερα από τις 6 ως τις 10 και αύριο τις ίδιες ώρες διαμαρτύρεται η Ένωση Τεχνικών στο STAR. Διαβάστε περισσότερα παρακάτω στο δελτίο τύπου:
ΟΛΟΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΡΙΤΗ 25.1 ΚΑΙ ΩΡΑ 17.00 ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ STAR (ΒΙΛΤΑΝΙΩΤΗ 36-Κ. ΚΗΦΙΣΙΑ) ΝΑ ΕΜΠΟΔΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΛΑΖΟΝΙΚΗ ΕΠΙΒΟΛΗ ΜΕΤΡΩΝ ΠΟΥ ΘΙΓΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΡΓΑΣΙΑKO ΜΑΣ ΜΕΛΛΟΝ
Ο κύριος...
Πάνος Κυριακόπουλος επανειλημμένως προσπαθεί να καταστρατηγήσει την Σ Σ Ε και να ωθήσει εργαζόμενους του σταθμού να προβούν σε παράνομες ενέργειες, με αποκορύφωμα να γράφει στα παλιά του τα παπούτσια νόμους μέχρι και την χθεσινή γνωμοδότηση της Επιθεώρησης Εργασίας που με έντονο τρόπο τον καλεί να εφαρμόσει την Σ Σ Ε.

Αντί να κάνει όλα αυτά ο κύριος Π. Κυριακόπουλος, πάλι με την προσφιλή του μέθοδο, καταφεύγει στα απρόσωπα εσωτερικά email με σκοπό να συκοφαντήσει και να τρομοκρατήσει, ελπίζοντας να σπείρει διχόνοια μεταξύ των εργαζομένων. Ταυτόχρονα αμολάει τα γνωστά παπαγαλάκια που δυστυχώς υπάρχουν παντού, να συνεχίσουν την συκοφαντία και να πιστεύουν ότι γλείφοντας θα κερδίσουν κάτι.

Οι εργαζόμενοι γνωρίζουν πια, δεν έχουν τέτοια διλήμματα . Ξέρουν τη θέση τους και την επίθεση που δέχονται και θα δεχτούν. Γνωρίζουν ότι ο μόνος τρόπος είναι να αντισταθούν. Θα προτείναμε στον κύριο Π. Κυριακόπουλο αντί να στέλνει email να βγει δημόσια μπροστά στους εργαζόμενους ώστε να ακούει πλέον και τα προβλήματά τους πράγμα που μέσω email δεν μπορεί να γίνει. Δεν το κάνει όμως γιατί φοβάται ότι θα ακούσει το αυτονόητο όπως λέει και ο ίδιος, ότι ο σταθμός δημιουργήθηκε με τον ιδρώτα των εργαζομένων και το μόνο που ζητάνε είναι να κάνουÎ ½ την δουλειά τους με αξιοπρέπεια και να ζήσουν τις οικογένειές τους.

Πιστεύουμε ότι ακόμα και οι ιδιοκτήτες του σταθμού νοιώθουν και καταλαβαίνουν τον αγώνα μας γιατί όπως λέει ένα κρητικό τραγούδι «είναι κρίμα κι άδικο, πίσω, κανείς στο δίκιο του να κάνει».
mediablog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: