24.6.10

"Σχόλιο για την ανάρτηση στο video με το Τσιμπόγλου" ...

"Οι ερωτήσεις του Σρόιτερ είναι μονόπλευρες και καευθυνόμενες. Άσε που μια χαρά απάντησε ο άνθρωπος. Επιτέλους κάποιος πρέπει να πει καθαρά ότι οι αποφάσεις των δικαστηρίων όταν είναι ανήθικες δε πρέπει να τηρούνται. Στο κάτω κάτω ποιών δικαστηρίων? Αυτών που σχεδόν όλες...


τις απεργίες τις έχουν κυρήξει παράνομες και καταχρηστικές? Της δικαστικής εξουσίας που είναι το ίδιο διεφθαρμένη με την εκτελεστική? Των δικαστηρίων του παραδικαστικού, της Siemens των υποκλοπών, του Βατοπεδίου και τόσων άλλων υποθέσεων που ποτέ δεν οδήγησαν πουθενά? ΝΑΙ οι αποφάσεις τους που είναι εναντίον του λαού δεν πρέπει να τηρούνται..

Ότι είναι νόμιμο δεν είναι και ηθικό. Νόμιμες ήταν και οι offshore του Βουλγαράκη΄αλλά σας ενοχλούσαν όλους. Νόμιμες ήταν και οι προσλήψεις ημετέρων αλλά σε κανέναν σας δεν αρέσει. Νόμιμη είναι και οι μείωση των μισθων αλλά όταν πρόκειται για τους δικούς σας τότε κράζετε.

Μη ξεχνάμαι ότι οι ναυτεργάτες παλεύουν για το δικαίωμα στη ζωή. Το να αντικατασταθούν με φτηνούς Φιλλιπινέζους και λοιπούς εργαζόμενους των 100 ευρώ και να μη μπορούν να θρέψουν τις οικογένειες τους το σκέφτεται κανείς? Ή αυτό είναι εξυγχρονισμός? Αύριο μπορεί να περάσει αντίστοιχος νόμος με την άρση του καμποτάζ και για τις δικές σας δουλειές κι αντί για σας ο εργοδότης σας νόμιμα να προσλάβει οποιονδήποτε δεχτεί να δουλέψει για το 1/3 αναγκάζοντας σας είτε να δεχθείτε μείωσση των αποδοχών είτε να εξαθλιωθείτε τελείως. Τότε δε θα απεργήσετε, δε θα κάνετε ότι μπορείτε για να διατηρήσετε μια αξιοπρεπεί ζωή?
Επιτέλους αυτή η κούρσα προς το πάτο πρέπει να σταματήσει κάπου. Δε μπορεί να ανταγωνιζόμαστε μονίμως ο ένας τον άλλο για το ποιος θα δουλέψει για λιγότερα."

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

troktiko

Δεν υπάρχουν σχόλια: