4.6.10

Το Mega κόβει 80 επεισόδια του 50-50...

Και εκεί που όλοι νομίζαμε ότι ο Γιώργος Λιάγκας αποτελούσε το νέο μεγάλο χαρτί του Mega, έρχεται η απόφαση του σταθμού να μην εντάξει στο πρόγραμμά του 80 επεισόδια του καθημερινού τηλεπαιχνιδιού 50-50, παρά το γεγονός ότι...

...είναι ήδη γυρισμένα. Τα σενάρια που ακούγονται πολλά.

Το πρώτο και το πλέον αληθοφανές θέλει τον σταθμό να κόβει το συγκεκριμένο πρόγραμμα, εξαιτίας του μεγάλου του κόστους, λόγω της κρίσης και της μειωμένης διαφημιστικής δαπάνης.

Το δεύτερο αφορά στον ίδιο τον παρουσιαστή, το όνομα του οποίου διαρρέεται από συγκεκριμένους κύκλους ως το επικρατέστερο για την ανάληψη του πρωινού ψυχαγωγικού προγράμματος. Όσοι γνωρίζουν καλά τον Πέτρο Μπούτο, λένε ότι ο ισχυρός άντρας του Mega και κατά το παρελθόν έχει κόψει παρουσιαστές και προγράμματα επειδή οι κουβέντες και οι συναντήσεις που είχε, την επόμενη μέρα τις έβλεπε δημοσιευμένες σε περιοδικά, blogs και εφημερίδες.

Και το τρίτο σενάριο θέλει την ποιότητα των συγκεκριμένων εκπομπών να είναι χαμηλή, κάτι που ωστόσο θεωρείται ακραίο αφού η συγκεκριμένη εταιρία παραγωγής συνεργάζεται πολλά χρόνια με τον τηλεοπτικό σταθμό Mega.
από το gossip-tv.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: