19.6.10

Κυριάκος εναντίον Μανώλη....

Από τον Κυριάκο Μητσοτάκη λάβαμε e-mail με το οποίο σχολιάζει την τοποθέτηση του κ.Μανώλη στο ΒΗΜΑ ,για άρθρο που ο ίδιος δημοσίευσε, στηλιτεύοντας τους συνδικαλιστές της Ν.Δ.Διαβάστε:
Δήλωση Κυριάκου Μητσοτάκη
Με ενδιαφέρον διάβασα την τοποθέτηση του κ.Μανώλη στο BHMA ONLINE σχετικά με ...
το χθεσινό μου άρθρο: «Η Νέα Δημοκρατία και τα βαρίδια του συνδικαλισμού».

Στο συγκεκριμένο άρθρο στηλίτευσα τη στάση δύο εκ των τεσσάρων συνδικαλιστών της ΔΑΚΕ που ψήφισαν υπέρ της συνέχισης της αποχής των καθηγητών από τη βαθμολόγηση των γραπτών των πανελληνίων εξετάσεων. Αυτή η αποχή έχει ως αποτέλεσμα δεκάδες χιλιάδες μαθητές και οι οικογένειες τους να κρατούνται σε ομηρία.

Ο κ. Μανώλης θα πρέπει να αποσαφηνίσει εάν στηρίζει ή καταδικάζει τέτοιου είδους εκβιαστικές πρακτικές. Από την απάντησή του, την οποία αναμένω με ενδιαφέρον, θα φανεί ποιος είναι δίπλα στην κοινωνία, δηλαδή με τα συμφέροντα των πολλών και ποιος εξυπηρετεί τα συμφέροντα των λίγων.

Τέλος, θα συμφωνήσω με την τοποθέτηση του κ. Μανώλη ότι: «Οφείλουμε να είμαστε δίπλα στους δοκιμαζόμενους εργαζόμενους και συνταξιούχους».
Άλλοι το κάνουν με ανεύθυνες υποσχέσεις και στο παρελθόν έχουν σταθεί τροχοπέδη στις μεταρρυθμίσεις που είχε ανάγκη και ζητούσε η ελληνική κοινωνία. Τα αποτελέσματα για την πατρίδα μας αλλά και για το κόμμα μας είναι γνωστά.

Άλλοι στέκονται δίπλα στους εργαζόμενους και τους συνταξιούχους με υπεύθυνες και ρεαλιστικές προτάσεις, που εάν είχαν εισακουστεί ούτε η Ελλάδα, ούτε η Νέα Δημοκρατία θα ήταν στη σημερινή δύσκολη θέση. Εγώ ανήκω στους δεύτερους.

Το Συνέδριο του Κόμματος μας θα είναι μια μεγάλη ευκαιρία να συζητήσουμε όλα αυτά τα θέματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: