27.6.10

Οι Απαράδεκτοι...

Παραμύθια και συσκότιση στην πληροφόρηση από το MEGA...
Το MEGA, στον τρόπο που χειρίζεται την τρομοκρατία, θυμίζει τον "Ελεύθερο Τύπο" , την εποχή που έγραφε πως αρχηγός της "17Ν" είναι ο Ανδρέας Παπανδρέου!
Δεν κρατάει καμία απόσταση από τις πληροφορίες που σερβίρουν διάφορα κέντρα. Ακόμη κι όταν είναι προφανής η σκοπιμότητα ή και...

η γελοιότητά τους.
Όπως για παράδειγμα, το παραμύθι που πούλησαν απόψε για: ένα ξένο τρομοκράτη, που ήρθε στην Ελλάδα, συναρμολόγησε το φάκελο-βόμβα, τον παρέδωσε στους Έλληνες τρομοκράτες και στη συνέχεια έφυγε σαν τουρίστας!
Και όχι μόνο δείχνουν αβάσταχτη ελαφρότητα στον τρόπο αξιολόγησης των πληροφοριών που λαμβάνουν, αλλά κλέβουν και ψευτο-αποκλειστικότητες άλλων.
Ο Γκαϊντές, για παράδειγμα, πήγε σήμερα και στήθηκε μπροστά σε ένα γραμματοκιβώτιο ενός υποκαταστήματος των ΕΛΤΑ της Κυψέλης (χθεσινή "αποκάλυψη" του ΑΝΤ-1, που σήμερα την πήρε πίσω) και μετέδωσε πως πιθανόν ο τρομοκράτης να την έβαλε εκεί, χωρίς να χρειαστεί να μπει στο κατάστημα.
Το γεγονός ότι το μέγεθος του φακέλου-βόμβα ήταν απαγορευτικό για το γραμματοκιβώτιο και πολύ δε, περισσότερο ότι ένα συστημένο-όπως φαίνεται ότι ήταν ο συγκεκριμένος φάκελος-δεν μπαίνει σε γραμματοκιβώτιο, ήταν ψιλά γράμματα για την ενημέρωση που προσφέρει το σοβαρό MEGA...

Δεν υπάρχουν σχόλια: