26.6.10

«Ανάσα» από τις κοινωνικές αντιδράσεις για τον Γ.Παπανδρέου


Διήμερο αποφόρτισης στις Κυκλάδες...
Στην πρώτη του καλοκαιρινή εξόρμηση προχώρησε ο Γ. Παπανδρέου, αμέσως μετά την έγκριση του Υπουργικού Συμβουλίου του ασφαλιστικού και λίγο πριν ξεκινήσει η εβδομάδα των κοινωνικών αντιδράσεων, με προεξάρχουσα τη γενική απεργία που έχουν κηρύξει ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ, στις 29 του μήνα. Ο πρωθυπουργός, με...


τη συζυγό του και τον αδερφό του Αντρίκο βρίσκεται στις Κυκλάδες. Η Ν.Δ, πάντως, ζει στις «υψηλές θερμοκρασίες » του συνεδρίου και κλιμακώνει την κριτική της στην κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, με αφορμή το ασφαλιστικό νομοσχέδιο.

Σκληρή κριτική άσκησε ο εκπρόσωπος τύπου της Ν.Δ Πάνος Παναγιωτόπουλος στην κυβέρνηση για τις ρυθμίσεις του ασφαλιστικού. "Η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, αντί να μαζέψει την προκλητική σπατάλη του Δημοσίου, αντί να κάνει ουσιαστικές ιδιωτικοποιήσεις, αντί να κάνει δραστικές συγχωνεύσεις Δημοσίων Οργανισμών, φορτώνει όλα τα βάρη στις πλάτες των χαμηλοσυνταξιούχων", δηλώνει ο κ. Παναγιωτόπουλος και προσθέτει:. "Το αποτέλεσμα είναι ότι φέρνει προς ψήφιση στη Βουλή ένα Ασφαλιστικό, που δεν εγγυάται τη βιωσιμότητα της Κοινωνικής Ασφάλισης, τα επόμενα χρόνια και που προκαλεί οδύνες σε εκατομμύρια Έλληνες και Ελληνίδες ".

Ο Γ. Παπανδρέου, πάντως, αναζήτησε λίγες στιγμές χαλάρωσης στις παραλίες και τα χωριά της Μήλου και της Κιμώλου.
enet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: