5.2.10

Οι χωρισμένοι… τελικά γιορτάζουν!...

Να καταρρίψουν τον μύθο του άσματος «οι χωρισμένοι δεν γιορτάζουνε ποτέ» επιδιώκουν Αυστραλοί επιχειρηματίες, προσφέροντας χώρους προκειμένου να γιορτάσουν οι διαζευγμένοι την ελευθερία τους, καθώς εκτίμησαν πως υπήρχε ανεκμετάλλευτο πεδίο από τη στιγμή που ένας στους τρεις γάμους στην Αυστραλία καταλήγει σε διαζύγιο.
Το συγκεκριμένο εγχείρημα ονομάζεται από τους ψυχολόγους, που σιγοντάρουν με...

επιστημονικούς τόνους το θέμα, «νέο κεφάλαιο». «Είναι φυσικό και, σίγουρα, κάνει καλό στην υγεία των ανθρώπων να απαθανατίζουν τη στιγμή που τελικά χωρίζουν από το σύντροφό τους. Να γιορτάζουν το γεγονός ότι αφήνουν πίσω τους την παλιά ζωή, τα παλιά θέματα και ξεκινούν από την αρχή», σημειώνει η ψυχολόγος Σάλι-Αννι Μακομαρκ.

Η τηλεπαρουσιάστρια Μπρόνουεν Φάλινς, 37 ετών, που χώρισε προσφάτως, ακολούθησε τη νέα τάση, γιορτάζοντας το διαζύγιό της με άφθονη σαμπάνια. «Σκέφτηκα ότι άξιζε να το γιορτάσω μιας και περίμενα αρκετό χρόνο να συμβεί. Ξεκινά μια καινούρια φάση στη ζωή μου, πιθανόν να συμβούν ωραία πράγματα, γιατί να μη το γιορτάσω;», ανέφερε.

«Το πάρτι χρειαζόταν για να με κάνει να συνειδητοποιήσω ότι η ζωή είναι μπροστά μου. Δεν είναι μια εκδήλωση αρνητική προς τον πρώην μου. Αυτό θέλω να το ξεκαθαρίσω. Χωρίς αυτά που πέρασα μαζί του δεν θα ήμουν το άτομο που είμαι σήμερα. Και δεν θα άλλαζα τίποτε», προσέθεσε.

Η υπεύθυνη μάρκετινγκ του καμπαρέ-ρεστοράν "Dracula" ανέφερε πως γίνονται πολλά πάρτι διαζευγμένων στο μαγαζί, επισημαίνοντας πως «σε πολλές μάλιστα περιπτώσεις γίνεται μεγαλύτερο γλέντι, σ' αυτά παρά στους αρραβώνες και τα γενέθλια».
www.cosmo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: