7.2.10

"Α ρε Καραμανλή... πόσο αληθινός ήσουν!"

Του Αντώνη-Μάριου Παπαγιώτη

Είναι κρίμα, οι επιλογές Σαμαρά να μην δικαιώνονται στο ελάχιστο. Είναι απογοητευτικό, ο Τομεάρχης Οικονομικής Πολιτικής της ΝΔ, κ. Χρήστος Σταϊκούρας, με δεδομένη την ανάγκη διορθωτικών προτάσεων, στις εξαγγελίες των νέων μέτρων της Κυβέρνησης και με υπαρκτό το αίτημα για γενικότερη ανάπτυξη ιδεολογικής οικονομικής πλατφόρμας, να είναι σχεδόν ανύπαρκτος.

Ακόμα και στην συζήτηση για τον Προϋπολογισμό, άλλος ήταν o εισηγητής για το κόμμα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης (κ. Κεφαλογιάννης). Ο βουλευτής Φθιώτιδας αποτελεί έναν από τους πολλούς του συστήματος Καραμανλή, που κληροδοτήθηκαν στον κ. Σαμαρά προς πολιτική διάσωση.

Γι' αυτό και είναι τέτοια η αγάπη του ιού Σταϊκούρα, στον Καραμανλή τον Νεώτερο, που χθες έγινε μέλος στο κάτωθι group του...

facebook:
"Christos joined the group Α ρε Καραμανλή...πόσο αληθινός ήσουν!!!"

Οφείλεις να παραδεχθείς ότι δεν είναι αχάριστος ο νεαρός πολιτικός με τα χαρακτηριστικά παλιάς κοπής πολιτευτή (τρομερά ξύλινος λόγος, για αναλυτικότερη κριτική και αξιολόγηση δείτε εδώ:
http://axiologisibouleytwn.wordpress.com.

Τί κι αν οι περισσότεροι βουλευτές του κόμματος απαξιώνουν τον πρώην Πρωθυπουργό, για την όλη στάση του και τα πρότερα έργα του, τί κι αν η πλειοψηφία των φίλων της Συντηρητικής Παράταξης, δεν θέλει πια να ακούει το όνομα του πρώην Αρχηγού της, ο κ. Σταϊκούρας δείχνει την πολιτική διαγωγή του, ξεχρεώνει και μοιάζει να είναι πιστός στην καραμανλική omerta.

Μήπως όμως θα πρέπει να εξηγήσει και σε εμάς, ποιές αλήθειες διείδε στον απελθόντα Πρωθυπουργό;
mediasoup.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: