25.4.24

Απείλησε ότι θα σκοτώσει τον αδερφό του...

Προβλήματα ψυχιατρικής φύσεως και αλκοολισμού αντιμετωπίζει ένας 59χρονος από τον Βόλο, ο οποίος πήγε στο σπίτι του αδελφού του, τον απείλησε ότι θα τον σκοτώσει, ενώ προκάλεσε φθορές στον μετρητή της ΔΕΗ του σπιτιού και στο αυτοκίνητό του...

Ο 60χρονος αδελφός του δράστη, δεν άντεξε, έκανε καταγγελία και συνελήφθη, καταδικάστηκε για ενδοοικογενειακή απειλή και φθορά ξένης ιδιοκτησίας και θα καταλήξει στο Ψυχιατρικό Τμήμα των φυλακών Κορυδαλλού.

Ο 59χρονος άνδρας, που έχει απασχολήσει ξανά τις αρχές στο παρελθόν, προχθές το πρωί πήγε στο σπίτι του αδελφού του στον Βόλο, ήταν σε έξαλλη κατάσταση, έκανε φασαρία, φώναζε και τον απείλησε ότι «θα σε σκοτώσω» και «θα σε πλακώσω στο ξύλο», ενώ προκάλεσε φθορές στον μετρητή της ΔΕΗ του σπιτιού και στο αυτοκίνητό του που ήταν σταθμευμένο έξω από το σπίτι.

Μετά από καταγγελία του 60χρονου παθόντα, ο κατηγορούμενος συνελήφθη και χθες δικάστηκε στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου, κρίθηκε ένοχος και για τις δύο κατηγορίες και καταδικάστηκε σε συνολική ποινή φυλάκισης 18 μηνών, χωρίς αναστολή, μετατροπή και χωρίς η έφεση να έχει αναστέλλουσα δύναμη.

Όπως έγινε γνωστό στη διάρκεια της δίκης ο 59χρονος αντιμετωπίζει ψυχιατρικά προβλήματα και έχει εξάρτηση στο αλκοόλ, δεν τον φροντίζει κάποιος όταν βρίσκεται στο σπίτι του και δεν παίρνει τη φαρμακευτική του αγωγή, με αποτέλεσμα να ξεφεύγει και εκτιμήθηκε ότι στην φυλακή, θα παίρνει την αγωγή του και θα μπει σε πρόγραμμα απεξάρτησης, ώστε να βγει καλύτερος άνθρωπος που δεν θα κάνει κακό στο οικογενειακό του περιβάλλον και σε άλλους ανθρώπους. 

Magnesia News

Δεν υπάρχουν σχόλια: