27.10.21

Όταν ο κόσμος αποθέωνε τη Φώφη Γεννηματά...


ΒΙΝΤΕΟ

Η Ελλάδα σε κλίμα πένθους και συγκίνησης αποχαιρετά τη Φώφη Γεννηματά, μια γυναίκα που έδινε για χρόνια τη δική της μάχη στέλνοντας μηνύματα δύναμης και αισιοδοξίας τόσο μέσα από την πολιτική δράση, όσο και μέσα από τους πολιτικούς της αγώνες...

Σήμερα, Τετάρτη, λοιπόν από το πρωί μέχρι και τις 14:00 η σορός της θα τεθεί σε λαϊκό προσκύνημα με εκατοντάδες φίλους, συνεργάτες και απλό κόσμο να σπεύδει στην Μητρόπολη για το ύστατο χαίρε στην Φώφη Γεννηματά.

Μια μέρα αφιερωμένη στη μνήμη της, ανατρέχουμε στο παρελθόν για να θυμηθούμε μια από τις πιο ξεχωριστές στιγμές στην πολιτική σταδιοδρομία της Φώφης Γεννηματά. Μεταφερόμαστε στον Μάρτιο του 2019 και στο 2ο Συνέδριο του ΚΙΝΑΛ.

Η Φώφη Γεννηματά φτάνει στο ΣΕΦ και τότε όλος ο κόσμος της Παράταξης σηκώνεται όρθιο και την χειροκροτεί για πολλά λεπτά. Η αρχηγός του ΚΙΝΑΛ μέχρι να φτάσει στη θέση της και κατόπιν στο βήμα, για να μιλήσει χαιρετά θερμά όλον τον κόσμο.

Η ίδια άλλωστε έδωσε μέχρι το τέλος τη μάχη για την ενότητα του χώρου με το ΚΙΝΑΛ να αποτελεί το δύσκολο πολιτικό και προσωπικό της στοίχημα.

Κατά την είσοδο της στο ΣΕΦ ακούγεται το τραγούδι “Never Back Down”. Πράγματι τι πιο ταιριαστό για μια γυναίκα που στη ζωή της δεν έκανε πότε πίσω, ακόμα κι όταν βρέθηκε μπροστά στις μεγαλύτερες δυσκολίες.

Μετά από αυτό το standing ovation, η Φώφη Γεννηματά, συγκινημένη ευχαριστεί τον κόσμο του συνεδρίου για να ξεκινήσει την ομιλία της…

 

debater.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: