27.10.21

Συντετριμμένος ο Παύλος Χρηστίδης...


Συντετριμμένος είναι ο πρώην εκπρόσωπος Τύπου, νυν υποψήφιος για την προεδρία του Κινήματος Αλλαγής και πολύ στενός συνεργάτης της Φώφης Γεννηματά, Παύλος Χρηστίδης. Μέσα στο παρεκκλήσι προσκύνησε... τη σορό της Φώφης Γεννηματά, αδυνατώντας να συγκρατήσει τα δάκρυά του.

Στον προαύλιο χώρο της Μητρόπολης ο Παύλος Χρηστίδης αγκαλιάστηκε πολλές φορές βουρκωμένος με συντρόφους του, που επίσης ήταν βουρκωμένοι.

Νωρίτερα μιλώντας στην ΕΡΤ στην εκπομπή Συνδέσεις μίλησε για τη Φώφη Γεννηματά και τη σχέση που είχε αναπτύξει μαζί της.

«Είναι ο άνθρωπος, με τον οποίο έζησα τα τελευταία έξι χρόνια της ζωής μου, και κάθε ημέρα είχαμε τουλάχιστον μια επαφή. Καταλαβαίνετε ότι για όλους, αυτή η αγάπη που εισπράττει η οικογένεια της Φώφης Γεννηματά είναι κάτι πολύ σημαντικό. Εγώ θεωρώ ότι είναι ένας άνθρωπος, ο οποίος είχε τόση αξιοπρέπεια, τόση δύναμη, τόση γλυκύτητα και τόση αποφασιστικότητα και δεν είναι τυχαίο ότι θα μείνει στην ιστορία με το μικρό της όνομα, κάτι που ξέρετε ότι δεν είναι εύκολο να συμβεί» είπε.

Για το αν θεωρεί ότι της χρωστάει πολλά ο Παύλος Χρηστίδης απάντησε: «Κοιτάξτε, η Φώφη Γεννηματά με επέλεξε το 2015, έναν άνθρωπο που δεν έχει οικογενειακή πολιτική παράδοση, επειδή με είχε δει κάπου και από τότε μου είπε ότι με θέλει για εκπρόσωπο. Της χρωστάω τα πάντα, σε ό,τι αφορά την πολιτική ζωή και όσον αφορά την προσωπικότητα, την οποία έζησα, θέλω να σας πω ότι πήρα πάρα πολλά»…

newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: