1.2.21

Ο Βαγγέλης στρώνει το χαλί...


...για μελλοντικές συνεργασίες με τη ΝΔ;... 

 Αυτές τις σκέψεις κάνει κανείς διαβάζοντας το δελτίο τύπου για τη συμμετοχή του Ευάγγελου Βενιζέλου στην εκπομπή Βαβέλ με το Νίκο Φιλιππίδη στο Mega.

 Ο πρώην αντιπρόεδρος της κυβέρνησης μιλάει για όλα με τον...πληθωρικό τρόπο που τον διακρίνει και τοποθετείται για την κούρσα ηγεσίας στο ΚΙΝΑΛ. 

 Το δελτίο τύπου: 

 Ο Ευάγγελος Βενιζέλος μιλάει για όλους και για όλα στην «ΒΑΒΕΛ» και τον Νίκο Φιλιππίδη, την Τρίτη 2 Φεβρουαρίου στις 00:20 στο MEGA. Ο πρώην Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης καταθέτει τις θέσεις του για την πανδημία, την οικονομία και τα εθνικά θέματα. Ακόμα τοποθετείται για την κούρσα ηγεσίας στο ΚΙΝΑΛ και την δημοφιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη στο κέντρο. Οι Ελληνοτουρκικές σχέσεις, ο διάλογος, η νέα στρατηγική προσέγγισης της Τουρκίας με ΗΠΑ και Ευρωπαϊκή Ένωση και δύο αποκαλύψεις που θα συζητηθούν. Τα εξοπλιστικά προγράμματα και η νέα τακτική της Αθήνας. Το crash test της άτυπης πενταμερούς για το κυπριακό. Στη συζήτηση παρεμβαίνουν ο πρώην Σύμβουλος Ασφαλείας αντιναύαρχος, Αλέξανδρος Διακόπουλος και ο Υφυπουργός Παιδείας και αναπληρωτής καθηγητής Διεθνούς Δικαίου, Άγγελος Συρίγος...

Δεν υπάρχουν σχόλια: