21.10.20

Ο Κασιδιάρης καταγγέλλει κυβερνητική παρέμβαση...


Ο Ηλ. Κασιδιάρης καταγγέλλει κυβερνητική παρέμβαση και προσκόμισε στο δικαστήριο στοιχεία από την αρση απορρήτου που περιλαμβάνεται στη δικογραφία.

Κατονομάζει παράγοντα της κυβέρνησης Σαμαρα ο οποίος συνομιλούσε τηλεφωνικά με... πρόσωπο το οποίο δύο ημερες πριν τη δολοφονία Φύσσα συνομιλούσε με το Γ. Ρουπακιά.

«Εμφανίζεται επανειλημμένως τηλεφωνικός αριθμός που ανηκει σε συγκεκριμενο παράγοντα από τη γενική γραμματεία του συντονισμού του κυβερνητικού εργου. Ειναι Κυβερνητικό πρόσωπο. Μιλάμε για ανώτατο πρόσωπο, τον εξ απορρήτων του τότε πρωθυπουργού Σαμαρά. Πρόκειται για κυβερνητικές παρεμβάσεις. Να ερθει να μας πει τι ελεγε με τον καθ’ομολογία δολοφόνο λίγες μέρες πριν τη δολοφονία

Ο συγκεκριμένος τηλεφωνικός αριθμός έχει τηλεφωνική επικοινωνία την Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου, δυο ήμερες πριν τη δολοφονία, με πρόσωπο που έχει σχέση με τον καθ ομολογία δολοφόνο Ρουπακια. Υπάρχουν συνεχείς τηλεφωνικές επικοινωνίες το καλοκαίρι. Ζητώ ως κατηγορούμενος να διαλευκανθεί η υπόθεση ακόμη και αυτή την κρίσιμη ώρα.

Δεν έχω καμία σχέση, δεν υπάρχει καμία δική μου επικοινωνία. Ζητώ να διευθετηθούν τα στοιχεία. Ζητώ ο εν λόγω κυβερνητικός παράγοντας να έρθει εδώ στο δικαστήριο να εξηγήσει τι έλεγε στην προκειμένη περίπτωση τι έλεγαν σε όλα αυτά τα τηλέφωνα. Ζητώ την κατά αντιπαράσταση εξέταση του μαζί μου»...

news247.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: