22.10.20

Το ΚινΑλ πάει δουλειά...


Αισθητή την παρουσία τους στους χώρους δουλειάς θέλουν να κάνουν στο Κίνημα Αλλαγής, εκτιμώντας ότι τα εργασιακά είναι ένα προνομιακό κομμάτι για εκείνους τόσο παραδοσιακά, όσο και στην παρούσα συγκυρία με το κόμμα να καταθέτει ρεαλιστικές προτάσεις, την... ώρα που η κυβέρνηση δείχνει να μην ενδιαφέρεται επαρκώς για την διατήρηση των κεκτημένων δικαιωμάτων των εργαζομένων, χρησιμοποιώντας κατά πολλούς μέσα στην Χαριλάου Τρικούπη και την πανδημία ως πρόσχημα.

Σε αυτό το πλαίσιο ξεκίνησε η συγκρότηση των πρώτων Οργανώσεων Χώρων Δουλειάς του Κινήματος Αλλαγής, μία δράση στην οποία πρωταγωνίστησαν ο Γραμματέας του κόμματος Μανώλης Χριστοδουλάκης και ο υπεύθυνος των εν λόγω Οργανώσεων Χρήστος Ασπιώτης. 

Η αρχή, δε, έγινε ήδη, από τους χώρους των Ελληνικών Ταχυδρομείων, των Αστικών Συγκοινωνιών, των Τραπεζών, των Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης και των εργαζομένων στην Περιφερειακή Αυτοδιοίκηση. Στόχος, δε, είναι η επέκταση σε όλους τους μαζικούς χώρους του ευρύτερου δημοσίου, αλλά και του ιδιωτικού τομέα...

matrix24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: