4.10.20

«Δεν είναι ακόμη εκτός κινδύνου» ο Τραμπ...


Πληθαίνουν οι θετικοί στο ιόν συνεργάτες.

BINTEO...

«Πραγματική δοκιμασία» θα είναι οι επόμενες μέρες για τον ασθενή Τραμπ, όπως δηλώνει ο ίδιος, μετά τις συγκεχυμένες πληροφορίες για την πορεία της Υγείας από τον Λευκό Οίκο.

Ο επικεφαλής ιατρός της αμερικανικής προεδρίας, Σον Κόνλεϊ, ανακοίνωσε... χθες βράδυ ότι ο ένοικος του Οβάλ Γραφείου δεν είναι ακόμη εντελώς «εκτός κινδύνου», αλλά η ομάδα των θεραπόντων ιατρών του είναι «συγκρατημένα αισιόδοξη».

«Η κατάσταση του προέδρου Τραμπ συνεχίζει να εξελίσσεται καλά, έχει σημειώσει σημαντική πρόοδο μετά τη διάγνωση», διαβεβαίωσε ο Κόνλεϊ. «Πέρασε μεγάλο μέρος του απογεύματος ασκώντας τα καθήκοντά του, και σηκώθηκε και κινήθηκε στο δωμάτιό του χωρίς δυσκολία», ανέφερε προσθέτοντας ότι παραμένει απύρετος.


«Αρχίζω αισθάνομαι πολύ καλύτερα»

Ο ίδιος μιλώντας σε βίντεο τεσσάρων λεπτών, φορώντας σακάκι, μέσα από το δωμάτιό του, διαβεβαίωσε πως αισθάνεται «πολύ καλύτερα» και υποσχέθηκε πως «θα επιστρέψει σύντομα» στην Ουάσινγκτον.

«Όταν ήρθα εδώ, δεν ήμουν πολύ καλά», παραδέχθηκε ο πρόεδρος των ΗΠΑ, ο οποίος εισήχθη την Παρασκευή σε ειδική πτέρυγα του στρατιωτικού νοσοκομείου Ουόλτερ Ριντ, αφού παρουσίασε «ήπια» σύμφωνα με τους γιατρούς του.

«Αρχίζω να αισθάνομαι πολύ καλύτερα τώρα, δουλεύουμε σκληρά ώστε να αναρρώσω πλήρως. Νομίζω ότι πολύ σύντομα θα επιστρέψω, αδημονώ να τελειώσω την εκστρατεία όπως την άρχισα», είπε, διότι «είναι ακόμη ανάγκη να ξαναδώσουμε στην Αμερική το μεγαλείο της», όπως πρόσθεσε επαναλαμβάνοντας το κεντρικό προεκλογικό του σλόγκαν.

Ωστόσο, έμοιαζε κουρασμένος αναγνώρισε πως «η επόμενη περίοδος, οι επόμενες λίγες ημέρες, θα είναι η αληθινή δοκιμασία» ως προς την πορεία της ανάρρωσής του. «Θα δούμε τι θα γίνει τις επόμενες μια-δυο μέρες», πρόσθεσε.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: