22.10.20

«Θα έπρεπε να έχουν αυτοκτονήσει»...


Αδιανόητη δήλωση Βελόπουλου...

Δύσκολη περίοδος για τον Κυριάκο Βελόπουλο που εξαιτίας των εξελίξεων βιώνει τον προσωπικό του εφιάλτη. Κάτι η δίκη της Χρυσής Αυγής, κάτι το... Oruc Reis, κάτι ο κορονοϊός, ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης δεν απασχολεί καθόλου αυτή την περίοδο τα Μέσα ενημέρωσης, γεγονός που, όπως φαίνεται, του στοιχίζει πολύ.

Κι επειδή με τόσο σημαντικά θέματα στην επικαιρότητα, ούτε οι κεραλοιφές, ούτε οι επιστολές του Χριστού θα μπορούσαν να προσελκύσουν το ενδιαφέρον των media, σκέφτηκε κάτι πιο ακραίο για να δηλώσει την παρουσία του.

Αφού, λοιπόν, εξέφρασε τα συλλυπητήριά του στην οικογένεια του ιδιοκτήτη του γηροκομείου στον Άγιο Στέφανο, Δημήτρη Καμπανάρου, δήλωσε ότι «θα έπρεπε να αυτοκτονήσουν και χιλιάδες άλλοι που είχαν θέση γραμματέων, υπουργών και χρεοκόπησαν την χώρα. Αλλά κανείς δεν αυτοκτονεί στην χώρα αυτή».

Η αλήθεια είναι ότι με αυτή την απαράδεκτη δήλωση ο κ. Βελόπουλος παίρνει τα λεπτά δημοσιότητας του Άντι Γουόρχολ, αλλά αυτομάτως αναιρεί τα συλλυπητήριά του προς την οικογένεια του γιατρού.

Πέρα από το ότι μας κάνει να αναρωτιόμαστε…

altsantiri.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: