30.10.20

Εποχή Πάμπλο Γκαρσία...


Ο Φερέιρα φεύγει, ο Γκαρσία έρχεται! Η ευρωπαϊκή αναμέτρηση απέναντι στη Γρανάδα ήταν και το τελευταίο ματς του ΠΑΟΚ με τον Αμπέλ Φερέιρα στο... τιμόνι της ομάδας...

Ανάμεσα στον Πορτογάλο και την Παλμέιρας έχει επιτευχθεί απόλυτη συμφωνία και όλα δείχνουν πως απομένουν λεπτομέρειες προκειμένου να σφραγιστεί το deal ανάμεσα στις δύο πλευρές, ολοκληρώνοντας την παρουσία του στον ΠΑΟΚ.

Η διάδοχη κατάσταση ακούει στο όνομα... Πάμπλο Γκαρσία. Ένα όνομα που «κουβαλά» τη δική του ιστορία και κατέχει μια ξεχωριστή θέση στις τάξεις των φίλων της ομάδας.

Ο Ουρουγουανός αναμένεται να προπονήσει για πρώτη φορά την ομάδα στο Αγρίνιο, με την επιστροφή της από την Ισπανία το απόγευμα της Παρασκευής. Γι΄αυτό το λόγο εξάλλου έγινε και η απαραίτητη τροποποίηση του προγράμματος, με την αποστολή να «πετά» το πρωί αντί για το μεσημέρι όπως ήταν το αρχικό πλάνο.

Αξίζει να σημειωθεί πως στο πλευρό του θα βρεθεί ο άμεσος συνεργάτης του Μίροσλαβ Σνάουτσνερ, ο προπονητής τερματοφυλάκων του Δικεφάλου, Μάριο Γκαλίνοβιτς, ο Γιάννης Αμανατίδης αλλά και ο γυμναστής του ΠΑΟΚ, Δημήτρης Δανιηλίδης.

Αναφορικά με το δίπλωμα προπονητικής του Γκαρσία, δεν προκύπτει κανένα θέμα δεδομένου πως ο Γιάννης Αμανατίδης διαθέτει το UEFA Pro και ως εκ τούτου ο Δικέφαλος είναι τυπικά καλυμμένος στο 100% σε ευρωπαϊκές και εγχώριες διοργανώσεις.

Με τη σειρά του πάντως, ο 43χρονος τεχνικός έχει ξεκινήσει ήδη στην σχολή της ΕΠΟ για την απόκτηση του πτυχίου UEFA A και έτσι αυτόματα θεωρείται κάτοχος του συγκεκριμένου πτυχίου...

sdna.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: