18.10.20

Απαντά με λασπολογία...


Πλήρως εκτεθειμένη η ΝΔ για την κρατική διαφήμιση στο site της συζύγου Μπογδάνου... 

Φουλ κάλυψη προσφέρει στον βουλευτή της, Κ. Μπογδάνο, η Νέα Δημοκρατία, απαντώντας με ακατάσχετη λασπολογία στον ΣΥΡΙΖΑ και το σχόλιό του για την... 
αποκάλυψη της ΕφΣυν σχετικά με την εισροή κρατικής διαφήμισης στο site meaculpa.gr της Ελένης Καρβελά, συζύγου του βουλευτή, την ώρα που η κυβέρνηση έχει «παγώσει» τα μέτρα ενίσχυσης του Τύπου «Καμία σκιά δεν υπάρχει στη λειτουργία της ιστοσελίδας meaculpa.gr» αποφαίνεται η Νέα Δημοκρατία, απαντώντας στην ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ μετά τις αποκαλύψεις για την κρατική διαφήμιση στην ιστοσελίδα της συζύγου του προβεβλημένου βουλευτή του κυβερνώντος κόμματος. Η Πειραιώς, δε, αφού ανακαλύπτει «απειλές» κατά του Μπογδάνου από τον ΣΥΡΙΖΑ, δηλώνει ότι τον «στηρίζει απόλυτα» αν καταθέσει μηνύσεις (είναι γνωστό άλλωστε ότι ο συνεχώς απασχολούμενος με το twitter βουλευτής της απειλεί... όλο τον κόσμο με μηνύσεις αν δεν το αρέσουν τα γραφόμενα...) 

Το ζήτημα προέκυψε μετά το ρεπορτάζ του Δημήτρη Τερζή για την ΕφΣυν. 

ΣΥΡΙΖΑ: «Περιμένουμε απαντήσεις από τον κ. Μπογδάνο. Για ακόμη μια φορά, η ΝΔ είναι τουλάχιστον πολιτικά και ηθικά εκτεθειμένη» 

Το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ μετά την αποκάλυψη της ΕφΣυν τόνισε σε ανακοίνωσή του: «Την ώρα που η πλειοψηφία των ΜΜΕ αγωνίζονται καθημερινά για την επιβίωσή τους, όπως αποκαλύπτει η Εφημερίδα των Συντακτών η ιστοσελίδα ιδιοκτησίας του βουλευτή της ΝΔ κ. Μπογδάνου, και εν συνέχεια της συζύγου του, απολαμβάνει χρηματοδότηση από τα δημόσια ταμεία. Για να μην είναι νομικά εκτεθειμένος ο κ. Μπογδάνος θα πρέπει να δημοσιοποιήσει το σύνολο των κρατικών χρηματοδοτήσεων και των διαφημίσεων από επιχειρήσεις δημοσίου συμφέροντος και οργανισμούς, που έχει λάβει η συγκεκριμένη ιστοσελίδα, καθώς και τον χρόνο οι οποίες αυτές έγιναν, κατά το διάστημα της βουλευτικής θητείας του». Και το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ επισημαίνει: «Περιμένουμε απαντήσεις από τον κ. Μπογδάνο. Για ακόμη μια φορά, η ΝΔ είναι τουλάχιστον πολιτικά και ηθικά εκτεθειμένη». 

...και η απάντηση της ΝΔ που κατηγορεί τον ΣΥΡΙΖΑ για «λάσπη» και μετά λασπολογεί ακατάσχετα 

Η αντίδραση του κυβερνώντος κόμματος ήταν άμεση, προσφέροντας φουλ κάλυψη στον βουλευτή της και αραδιάζοντας κατηγορίες κατά του ΣΥΡΙΖΑ. Αναφέρει συγκεκριμένα: «Ενώ καμία σκιά δεν υπάρχει στη λειτουργία της ιστοσελίδας meaculpa.gr, που ο βουλευτής ΝΔ Κ. Μπογδάνος διατηρεί από το 2017 και το 2019 μεταβίβασε στη συζυγό του, ενώ το meaculpa έμεινε έξω και από τις καμπάνιες για τον κορωνοϊό, ο ΣΥΡΙΖΑ εκτοξεύει λάσπη σπιλώνοντας προσωπικά τον κ. Μπογδάνο», αναφέρει σε σχόλιό της η ΝΔ και προσθέτει: «Πρώτα νεολαίος του ΣΥΡΙΖΑ εύχεται ο βουλευτής 'Α Αθήνας ΝΔ να είχε δολοφονηθεί από την 17Ν, μετά τον απειλεί η ΑΥΓΗ ως κομματικό όργανο του ΣΥΡΙΖΑ, τώρα ο ΣΥΡΙΖΑ στοχοποιεί εκ νέου τον Κ. Μπογδάνο με ψέματα». Καθιστούμε τον ΣΥΡΙΖΑ υπεύθυνο για την ασφάλεια του Κ. Μπογδάνου, τον οποίο στηρίζει απόλυτα εφόσον κινηθεί νομικά κατά όποιου τον θέτει σε κίνδυνο ή του προξενεί προσωπική ή επαγγελματική βλάβη με συκοφαντικές ή άλλες μεθόδους»...


Δεν υπάρχουν σχόλια: