4.10.20

Ο καιρός σήμερα...















Για σήμερα, Κυριακή, προβλέπονται αραιές νεφώσεις κατά τόπους πιο πυκνές στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια. Η... ορατότητα τις πρωινές ώρες θα είναι κατά τόπους περιορισμένη. Ευνοείται η μεταφορά σκόνης στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις, στο Ιόνιο 6 τοπικά 7
μποφόρ, με βαθμιαία εξασθένηση και μόνο στα νοτιοανατολικά θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί 4 με 5 και βαθμιαία έως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο σε όλη τη χώρα και θα έχει μέγιστη τιμή στα βόρεια τους 28 με 30 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και το Ιόνιο τους 31 βαθμούς Κελσίου, στις Κυκλάδες τοςυ 29 στην Βόρεια Κρήτη τους 31 βαθμούς και στο Ανατολικό Αιγαίο τους 29 βαθμούς Κελσίου.

Στην Αττική αραιές νεφώσεις
  
Στην Αττική προβλέπονται αραιές νεφώσεις που βαθμιαία κατά τόπους θα πυκνώσουν. Η ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες θα είναι κατά τόπους περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 30 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη αραιές νεφώσεις
  
Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται αραιές νεφώσεις κατά διαστήματα πιο πυκνές. Η ορατότητα τις πρωινές και τις βραδινές ώρες θα είναι κατά τόπους περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοανατολικοί 3 με 4 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 29 βαθμούς Κελσίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: