2.10.20

Με ποιους είσαστε, κύριε πρόεδρε της Βουλής;...


Λίγες μέρες πριν από την έκδοση της απόφασης του δικαστηρίου στις 7 Οκτώβρη «η απόφαση του προέδρου της Βουλής να διορίσει ως μετακλητή υπάλληλο στη Βουλή την Ε. Ζαρούλια, σύζυγο του υπόδικου φύρερ της Χρυσής Αυγής και στέλεχος η ίδια του ναζιστικού μορφώματος, μας προκαλεί οργή και... αποτροπιασμό» αναφέρει ο Πέτρος Κωνσταντίνου, συντονιστής της Κίνησης Ενωμένοι Ενάντια στο Ρατσισμό και τη Φασιστική Απειλή και δημοτικός σύμβουλος Αθήνας. 

 O Π. Κωνσταντίνου απαιτεί να ανακληθεί η απόφαση καθώς «αποτελεί προσβολή για όλο τον δημοκρατικό κόσμο, τους εργαζόμενους και την νεολαία που απαιτούν την καταδίκη των νεοναζί. Αποτελεί βάναυση προσβολή για τις οικογένειες και τα ίδια τα θύματα των επιθέσεων της ναζιστικής συμμορίας που παρίστανε το πολιτικό κόμμα και διεκδικεί ακόμη “κοινοβουλευτικά προνόμια” όταν η Βουλή έχει παγώσει την κρατική επιχορήγηση». 

 Κατηγορεί την κυβέρνηση της Ν.Δ. και την θεωρεί «υπόλογη για αυτή την ενέργεια του κ.Τασούλα που αποκαλύπτει ότι η εποχή που συνδιαλέγονταν στην Βουλή με τη Χρυσή Αυγή ο Μπαλτάκος δεν αποτελεί παρελθόν (...)». 
 Τέλος, καλεί όλους στην απεργία και το αντιφασιστικό συλλαλητήριο στις 7 Οκτώβρη, με συγκέντρωση στο μετρό Αμπελοκήπων στις 9πμ και πορεία στο Εφετείο... 

 efsyn.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: