20.10.20

Εντοπίστηκαν αποτυπώματα του βασικού υπόπτου...


...στο εξοχικό της 43χρονης στο Λουτράκι...

Τις πρώτες προφορικές απαντήσεις έλαβε η Ασφάλεια Κορίνθου από τα Εγκληματολογικά Εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. για την ανάλυση των ευρημάτων που εντοπίστηκαν εντός της... εξοχικής κατοικίας της άτυχης 43χρονης από την Ουκρανία, στο Φλάμπουρο Λουτρακίου.

Αναμένοντας οι Αρχές την ανάλυση να ολοκληρωθεί και να λάβουν γραπτές απαντήσεις από τα Εργαστήρια, ήδη έλαβαν μία πρώτη άτυπη ενημέρωση, σύμφωνα με την οποία, στον επίμαχο χώρο εντοπίστηκαν αποτυπώματα του βασικού υπόπτου και πρώην συντρόφου της άτυχης γυναίκας.

Μάλιστα όπως προέκυψε από την προανάκριση, ουδέποτε είχε επισκεφθεί τον χώρο το συγκεκριμένο άτομο και δεν μπορούσαν να υπάρχουν με άλλον τρόπο τα αποτυπώματά του εκεί, δίχως να είναι εκείνος ο δράστης της φρικτής διπλής δολοφονίας.
Πλέον λοιπόν και επισήμως παύει να είναι απλά ο βασικός ύποπτος και γίνεται ο φερόμενος δράστης του ειδεχθούς εγκλήματος.

Οι έρευνες της Αστυνομίας παραμένουν σε εξέλιξη για τον εντοπισμό του και δεν έχουν πάψει στιγμή να περιλαμβάνουν τόσο την πιθανότητα να κατάφερε να διαφύγει στη χώρα του όσο και την πιθανότητα να επέστρεψε στην Αθήνα όπου ζούσε και να βρήκε στην Πρωτεύουσα καταφύγιο όπου είχε και γνωστούς για να τον βοηθήσουν.

Από την Κυριακή 18/10 στις 07:00 το πρωί και για 72 ώρες δείτε εντελώς ΔΩΡΕΑΝ στο News 24/7 το συγκλονιστικό ντοκιμαντέρ "Golden Dawn Girls" (Τα Κορίτσια της Χρυσής Αυγής)

Το κίνητρο του διπλού εγκλήματος σε βάρος της 43χρονης και του φαρμακοποιού νέου συντρόφου της ήταν καθαρά ερωτικό και αποτέλεσμα της έντονης ζήλιας του φερόμενου δράστη και της άρνησης της γυναίκας να τον δεχτεί πίσω και να υποκύψει στις αφόρητες και έντονες πιέσεις και παρενοχλήσεις του.

Το μίσος αλλά και η μαζικότητα των χτυπημάτων που δέχτηκαν τα θύματα, είναι απερίγραπτα. Ενδεχομένως τους παρακολούθησε και αιφνιδιαστικά εισέβαλε στην οικία όπου τους πέτυχε γυμνούς και τους επιτέθηκε με σφοδρότητα, με όπλο κάποιον μπαλτά ή τσεκούρι.

Αμέσως μετά την πράξη του, πήρε τα κινητά τους τηλέφωνα, κλείδωσε τις πόρτες, έβαλε λουκέτα και έφυγε με το όχημα της Ουκρανής το οποίο εγκατέλειψε και του έβαλε φωτιά, περίπου 500 μέτρα μακριά από το σπίτι της. Ο 45χρονος Αλβανός ήταν παλιός γνώριμος των Αρχών και σεσημασμένος για ληστείες και ναρκωτικά, ενώ παρενοχλούσε συχνά τον τελευταίο καιρό την άτυχη μασέζ και δεν αποδεχόταν τον χωρισμό τους.

Οι αστυνομικοί κλήθηκαν μαζί με την Πυροσβεστική, όταν γείτονες είδαν την φωτιά στο αυτοκίνητό της. Από την πινακίδα κατέληξαν στην ιδιοκτήτρια του οχήματος την οποία αναζητούσαν από τα ξημερώματα της επόμενης ημέρας, δεν την βρήκαν στην οικία της και όταν πήγαν στο εξοχικό, μπήκαν στο εσωτερικό του και ήρθαν αντιμέτωποι με το ειδεχθές διπλό έγκλημα.

Η 43χρονη ήταν παντρεμένη στο παρελθόν με επιχειρηματία της Μυκόνου, με τον οποίο είχε αποκτήσει και την 20χρονη σήμερα κόρη της...

news247.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: