1.7.19

Το Κρεμλίνο σχολιάζει την κούπα του Πούτιν...

Οι εικόνες που έκαναν τον γύρο του κόσμου και οι οποίες έδειχναν τον Ρώσο πρόεδρο Βλαντίμιρ Πούτιν, κατά την διάρκεια της δεξίωσης στην σύνοδο κορυφής της G20 στην Οζάκα, να χρησιμοποιεί τη δική του κούπα και να...
απαντά στις προπόσεις τσουγκρίζοντάς την, σε αντίθεση με τους υπόλοιπους ηγέτες, προκάλεσε πλήθος ερωτημάτων και σχολίων στον διεθνή και εγχώριο τύπο.

Η ιδιαίτερη αυτή προσοχή που δόθηκε στην κούπα του Ρώσου προέδρου, προκάλεσε σήμερα τον σχολιασμό εκ μέρους του Κρεμλίνου. Ο εκπρόσωπος του Ρώσου προέδρου Ντμίτρι Πεσκόφ, παραδέχθηκε ότι εξεπλάγην με την προσοχή που έδωσαν οι δημοσιογράφοι στην κούπα αυτή, επειδή αυτό το συνηθισμένο αντικείμενο για τον πρόεδρο Πούτιν το έχουν δείξει επανειλημμένα οι τηλεοράσεις.

Αλλά και ο ίδιος ο Πούτιν είχε επανειλημμένα πει ότι προτιμάει να πίνει τσάι και πως μια τέτοια κούπα με καπάκι διατηρεί πιο πολύ ώρα το τσάι ζεστό.

«Είναι μια παλιά ιστορία», είπε ο Πεσκόφ, υπενθυμίζοντας στους δημοσιογράφους ότι πριν μερικά χρόνια είχαν αναφερθεί και πάλι λεπτομερώς γι αυτή την κούπα, λέγοντας «είναι περίεργο που μόνο τώρα το πρόσεξαν». Μάλιστα , απευθυνόμενος στους δημοσιογράφους τους είπε ότι αν «γκουγκλάρετε, θα βρείτε , ότι και κατά το παρελθόν υπήρξαν ειδήσεις για την κούπα αυτή»...


ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια: