31.7.19

Με ρήξη τυμπάνου...

...νοσηλεύεται η ελεγκτής που γρονθοκοπήθηκε - Και δεύτερος εφοριακός έπεσε θύμα του φορτηγατζή...

Στο νοσοκομείο Ρεθύμνου με ρήξη τυμπάνου βρίσκεται η ελεγκτής της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων μετά την βίαιη επίθεση που δέχθηκε από οδηγό φορτηγού, τον οποίο επιχείρησε να ελέγξει σήμερα έξω από την...
πόλη του Ρεθύμνου. Ο οδηγός του φορτηγού βιαιοπράγησε επίσης εναντίον ενός ακόμη ελεγκτή ο οποίος μεταφέρθηκε κι αυτός στο νοσοκομείο.

Ο οδηγός αναζητείται αλλά οι ελεγκτές, σύμφωνα με αρμόδιες πηγές, πήραν τις πινακίδες του φορτηγού. Η έρευνα συνεχίζεται, ενώ ο διοικητής της ΑΑΔΕ, Γιώργος Πιτσιλής, έχει ήδη επικοινωνήσει με τον αρχηγό της Αστυνομίας για το θέμα.

«Τόσο ο 58χρονος όσο και η 55χρονη φέρουν τραύματα στο κεφάλι με τις πρώτες εκτιμήσεις να αναφέρουν πως δεν κινδυνεύει η υγεία τους. Τα τραύματα πιθανότατα προέρχονται από γροθιές που δέχθηκαν. Και οι δύο είναι εμφανώς σοκαρισμένοι», ανέφερε μεταξύ άλλων ο διοικητής του νοσοκομείου Ρεθύμνου, Γιώργος Φραγκιαδάκης.

Στο σημείο επικράτησε αναστάτωση με τους αυτόπτες μάρτυρες να καλούν το ΕΚΑΒ που έσπευσε και παρέλαβε τα δύο άτομα μεταφέροντάς τα στο νοσοκομείο Ρεθύμνου με τραύματα στο κεφάλι και σε κατάσταση σοκ...

newpost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: