31.1.19

Το κανίς που κάνει την πάπια...

Δεν έμεινε αμέτοχη η Ζωή Κωνσταντοπούλου στο όλο θέμα με τον Παύλο Πολάκη και είπε να εξαπολύσει νέα επίθεση εναντίον του αναπληρωτή υπουργό, χρησιμοποιώντας σφοδρούς χαρακτηρισμούς.

Αφού τον...
αποκαλεί «κανίς που κάνει την πάπια» η πρώην Πρόεδρος της Βουλής και επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας εξαπολύει «κατηγορώ» εναντίον του, επικαλούμενη παλαιότερες δηλώσεις του για μία σειρά από θέματα.

«Την ώρα που στα Δημόσια Νοσοκομεία της χώρας καταγράφονται θάνατοι ασθενών και, μάλιστα, παιδιών (Λαμία, Λάρισα), η τακτική του τζάμπα μάγκα που κόβει κορδέλες σε Νοσοκομεία χωρίς μηχανήματα κι εξοπλισμό, κατά το πρότυπο των εγκαινίων Μετρό χωρίς συρμούς, δεν πρόκειται να σώσει τον κ. Πολλάκη. Ούτε και το να γρυλλίζει στους δημοσιογράφους την ώρα που νιαουρίζει στους δανειστές της χώρας και κουνάει την ουρά του στα συμφέροντα που εκπροσωπούν.

(…)

Η καταγωγή του από την Κρήτη θα έπρεπε να τον έχει εμπνεύσει σε αυτήν την κατεύθυνση. Οι Κρητικοί δεν έχουν σχέση με αυτή την θρασύδειλη συμπεριφορά. Ας μη ντροπιάζει άλλο το νησί του», έγραψε στη μακροσκελή ανάρτησή της.




altsantiri.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: