29.11.17

"Θάλαμος αερίων"...

Δείτε live: ΜΑΤ έριξαν χημικά σε κινήματα κατά των πλειστηριασμών
Τα ΜΑΤ έριξαν χημικά (μέσα σε κλειστό χώρο) σε κινήματα κατά των πλειστηριασμών και μάλιστα εντός δικαστικού μεγάρου (ΒINTEO).

-Ξυλο και χημικά και στην Θεσσαλονίκη (ΒΙΝΤΕΟ)...
Άγριο ξύλο, υβριστικά συνθήματα, σπρωξίματα και μεγάλη ένταση συνθέτουν το σκηνικό που έχει δημιουργηθεί αυτή την ώρα στο Ειρηνοδικείο Αθηνών, όπου...
πρόκειται να ξαναρχίσουν οι πλειστηριασμοί. Τα ΜΑΤ εριξαν χημικά μέσα σε κλειστό χώρο και μάλιστα εντός δικαστικού μεγάρου!


Το κτίριο του Ειρηνοδικείου Αθηνών στην οδό Λουκάρεως αστυνομοκρατείται. Μετά τον τερματισμό των κινητοποιήσεων των συμβολαιογράφων, έχουν προγραμματιστεί 29 πλειστηριασμοί ακινήτων μόνο για σήμερα.

Προκειμένου να προχωρήσουν κανονικά οι πλειστηριασμοί, στο κτίριο του Ειρηνοδικείου βρίσκονται τρεις διμοιρίες της Υποδιεύθυνσης Μέτρων Τάξης! Τα ΜΑΤ έχουν αποκλείσει την αίθουσα του δικαστηρίου και δεν επιτρέπουν στα μέλη του κινήματος «δεν πληρώνω», τις άλλες συλλογικότητες, τα μέλη της Λαϊκής Ενότητας και στα μέλη του ΠΑΜΕ που αναμένονται να μπουν ώστε να προσεγγίσουν τους συμβολαιογράφους.




Δείτε βίντεο από όσα συμβαίνουν τώρα στο Ειρηνοδικείο:

πηγη protothema.gr

Χημικά και στην Θεσσαλονίκη

Ένταση και μικροσυμπλοκές σημειώθηκαν πριν από λίγο στην πλατεία Αριστοτέλους έξω από το γραφείο της προέδρου των Συμβολαιογράφων Ιωάννας Χρουσαλά-Μπιλίση.

Τα μέλη των Συλλογικοτήτων ήθελαν να μπουν μέσα στο κτήριο και να προσεγγίσουν το γραφείο, ωστόσο απωθήθηκαν από διμοιρία των ΜΑΤ που βρίσκεται μπροστά στην είσοδο του κτηρίου.

Δείτε το video: 
thessnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: