1.6.17

Άγνωστο μέχρι τέλος του χρόνου αν θα ανοίξει, ή όχι, το MEGA...


Κάτι τα διαδικαστικά, κάτι τα πρακτικά που θα τραβήξουν σε μάκρος… αλλά και κάποιοι...

που δεν θέλουν να έχουν το MEGA στα πόδια τους, οι περισσότεροι δηλαδή… Το κανάλι, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, δεν αναμένεται να επαναλειτουργήσει πριν το τέλος του χρόνου!

Για την ακρίβεια, πρόσωπα που ανήκουν στα περιβάλλοντα των μετόχων, καθώς και στελέχη των τραπεζών… όλοι συμφωνούν στη φράση που μεταφέρθηκε στο Enimerosi24 ότι «Στο τέλος του χρόνου θα γνωρίζουμε αν θα ανοίξει ή θα κλείσει ο σταθμός»!

Τα αυτονόητα ερωτήματα που προκύπτουν από την παραπάνω σοκαριστική δήλωση… εν μέρει βρίσκουν απάντηση στο σημερινό αποκλειστικό ρεπορτάζ του site.

Υπάρχει όμως και κάτι θετικό μέσα σε όλα αυτά τα παιχνίδια της διαπλοκής για να κρατήσει υπό τον έλεγχό της τον ΔΟΛ και το MEGA!

Ποιο; Παρά την ανομολόγητη επιθυμία αρκετών ανταγωνιστών του σταθμού (να βγει εκτός παιχνιδιού)… η ΝΔ αποκλείεται να επιτρέψει το κλείσιμο του καναλιού! Όχι βέβαια για να μη χαθούν οι θέσεις εργασίας… αυτό άλλωστε το είδαμε όταν χρειάστηκε να γίνει ρύθμιση για τον ΔΟΛ και αρνήθηκαν ή όταν οι εργαζόμενοι του ίδιου συγκροτήματος ζήτησαν να δουν τον Κυριάκο Μητσοτάκη και πάλι το αρνήθηκε… Αλλά γιατί χρειάζεται το κανάλι ανοιχτό και δίπλα της!

Να λοιπόν που η διαπλοκή έχει και τα καλά της!...


enimerosi24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: