1.6.17

Συνάντηση Ν. Παππά με τον δήμαρχο Καρδίτσας...

«Συμφωνήσαμε να έχουμε πάρα πολύ στενή συνεργασία και διαρκή επαφή ούτως ώστε να μπορέσουμε να...
αξιοποιήσουμε στο έπακρο τις δυνατότητες για την ανάπτυξη προγραμμάτων εφαρμογών και πολιτικών ψηφιακών οι οποίες μπορούν να κάνουν τη ζωή των πολιτών πιο εύκολη, μπορούν να εξοικονομήσουν πόρους για τους δήμους, και μπορούν να κάνουν συνολικά την οικονομία μας πιο παραγωγική».

Αυτά ανάμεσα σε άλλα τόνισε σήμερα από την Καρδίτσα και το Δημαρχείο, ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής Νίκος Παππάς, στο πλαίσιο διήμερης περιοδείας που πραγματοποιεί στη Δυτική Θεσσαλία, σήμερα και αύριο, κάνοντας λόγο για μια παραγωγική πρώτη κουβέντα με το δήμαρχο Φώτη Αλεξάκο.

Και με το δήμο Καρδίτσας και βεβαίως με όποιους δήμους ενδιαφέρονται, συνέχισε, και θέλουν, νομίζω ότι μπορούμε να κάνουμε πάρα πολλά βήματα σε αυτό το πεδίο. Είμαστε έτοιμοι να έχουμε μια στενή συνεργασία, δεν παρέλειψε να τονίσει επίσης ο κ. Παππάς.

Σε δηλώσεις του ο δήμαρχος Καρδίτσας Φώτης Αλεξάκος, ανέφερε πως η συνάντηση ήταν παραγωγική και αποτελεσματική, προσθέτοντας πως την επόμενη φορά, που θα πραγματοποιηθεί νέα συνάντηση, τα πράγματα θα είναι καλύτερα και πιο πρακτικά...

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια: