28.2.17

Είδηση στο διεθνή Τύπο η τραγωδία στην Εθνική Οδό...


Θέμα στον διεθνή Τύπο έχει γίνει το τραγικό δυστύχημα που σημειώθηκε το απόγευμα της Κυριακής σε πάρκινγκ της εθνικής Οδού και συγκλόνισε το πανελλήνιο.

Το...
"Russia Today" με τίτλο «Γιος Έλληνα εκατομμυριούχου συντρίβει την Πόρσε του σε σταθμευμένο αυτοκίνητο» περιγράφει το τραγικό συμβάν δημοσιεύοντας και το βίντεο και προσθέτει:

«Ο γιος ενός πολύ-εκατομμυριούχου Έλληνα επιχειρηματία συγκρούστηκε με την Πόρσε που οδηγούσε πάνω σε ένα σταθμευμένο αυτοκίνητο, μάρκας Honda, με αποτέλεσμα να τυλιχτούν τα δύο οχήματα στις φλόγες. Ο οδηγόςτης Πόρσε, Γιώργος Βακάκης και άλλα τρία άτομα βρήκαν τραγικό θάνατο κατά τη συντριβή, συμπεριλαμβανομένης μιας μητέρας και του 3χρονου παιδιού της.

Σύμφωνα με την ίδια ιστοσελίδα, ο Ανδρέας Γεωργακόπουλος, συνοδηγός της Πόρσε, δε φορούσε ζώνη ασφαλείας, με αποτέλεσμα να εκτιναχθεί από το παράθυρο του αυτοκινήτου.

Η "Daily Mail" δημοσιεύοντας επίσης το βίντεο, αναφέρει: «η τρομακτική στιγμή που τέσσερα άτομα σκοτώνονται σε μια γιγαντιαία βολίδα όταν η Πόρσε του γιου ενός Έλληνα εκατομμυριούχου πέφτει πάνω στο σταθμευμένο όχημα μιας οικογένειας».

Και οι δύο ιστοσελίδες αναφέρουν πως οδηγός της Πόρσε ήταν ο Γιώργος Βακάκης, γιος του ιδιοκτήτη των Jumbo, Απόστολου Βακάκη ενώ τονίζουν πόσο σπαρακτική είναι η στιγμή που ο οδηγός του Honda βγαίνει από την τουαλέτα που είχε πάει και αντικρύζει το θέαμα, ανήμπορος να αντιδράσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια: