1.2.16

Mε 10 ευρώ βγάζουν πρόεδρο στο "Ποτάμι" ...

Τέλη Φεβρουαρίου το Ποτάμι εκλέγει αρχηγό
Το τριήμερο 26, 27 και 28 Φεβρουαρίου θα διεξαχθεί το συνέδριο του Ποταμιού, στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου, σύμφωνα με ανακοίνωση του κόμματος.

Στο...
συνέδριο, με δικαίωμα εκλέγειν και εκλέγεσθαι, συμμετέχουν τα ενεργά στελέχη του κινήματος από όλη την Ελλάδα, οι βουλευτές και οι ευρωβουλευτές, οι υποψήφιοι βουλευτές των δύο τελευταίων εκλογικών αναμετρήσεων. Προϋπόθεση είναι να έχουν ολοκληρώσει την εγγραφή τους έως τις 14 Φεβρουαρίου. Ακόμη, σύνεδροι μπορεί να είναι τα μέλη των Επιτροπών Διαλόγου και Νεολαίας, καθώς και οι μετέχοντες στους Τομείς Πολιτικής, επίσης με την προϋπόθεση ότι θα έχουν ολοκληρώσει την εγγραφή τους έως τις 14 Φεβρουαρίου.

Το Ποτάμι δίνει τη δυνατότητα σε φίλους και υποστηρικτές του να εγγραφούν ως μέλη και να μετέχουν με πλήρη δικαιώματα στο συνέδριο έως τις 14 Φεβρουαρίου. Αυτές οι εγγραφές τελούν υπό την έγκριση της Κεντρικής Οργανωτικής Επιτροπής Συνεδρίου (ΚΟΕΣ). Όλοι οι συμμετέχοντες θα πρέπει να καταβάλουν ως οικονομική συνδρομή το ποσό των 10 ευρώ.

Όπως έχει καθοριστεί, στο συνέδριο θα εκλεγούν ο Επικεφαλής του Ποταμιού, η Επιτροπή Αξιολόγησης και Αξιοποίησης Στελεχών (ΕΑΑΣ) και η Συνάντηση των Αντιπροσώπων (ΜΕΣΥΑ), όπως λέγεται στην κομματική ορολογία του Ποταμιού η Κεντρική Επιτροπή ή το Εθνικό Συμβούλιο άλλων κομμάτων.

Από κεί προτείνεται να εκλεγούν ο Γραμματέας Οργανωτικού, Κοινοβουλευτικού Έργου, το Πολιτικό Συμβούλιο, η Επιτροπή Δεοντολογίας και η Επιτροπή Οικονομικής Διαχείρισης.

Oι λεπτομέρειες για τον τρόπο εκλογής των προσώπων και των οργάνων θα δημοσιοποιηθούν τη Δευτέρα, 15 Φεβρουαρίου, με τη δημοσιοποίηση της πρότασης νέου Καταστατικού και του Κανονισμού εκλογής οργάνων και αντιπροσώπων. Καταστατικό και Κανονισμός θα τεθούν υπό την έγκριση των μελών των συνεδρίου την πρώτη ημέρα της έναρξής του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: