9.1.16

Χωροθέτηση κέντρου αποτέφρωσης στην Πάτρα...

Δημαρχείο

Ανοίγει ο δρόμος για τη χωροθέτηση κέντρου αποτέφρωσης νεκρών (ΚΑΝ) καθώς και αποτέφρωσης οστών, από τη δημοτική αρχή της Πάτρας. Το θέμα θα...
«κλειδώσει» στη συνεδρίαση της επιτροπής ποιότητας ζωής την ερχόμενη Πέμπτη με την εισήγηση της διοίκησης να είναι ο χώρος να λειτουργήσει σε οικόπεδο του Βιοτεχνικό Πάρκο (ΒΙΟΠΑ) Πάτρας.

Το θέμα αναμένεται να προκαλέσει έντονες αντιδράσεις από συντηρητικούς κύκλους της Εκκλησίας όπως αναφέρει το patrastimes.gr, ενώ υπάρχουν σενάρια ακόμη και για αφορισμό του Δημάρχου Πατρέων, Κώστα Πελετίδη.

Αποφασισμένη μέσα στον επόμενο χρόνο να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις της αλλά και σε ότι προστάζει το ιδεολογικό και πολιτικό της στίγμα, φέρεται η δημοτική αρχή της Πάτρας, σε ότι αφορά στη διαχείριση του μείζονος προβλήματος των νεκρών.

Να θυμίσουμε πως και ο δήμος Αθηναίων με διακήρυξη – εκδήλωση ενδιαφέροντος που δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα του, ξεκινά τη διαδικασία για την αγορά ή εκμίσθωση ακινήτου με σκοπό τη δημιουργία και εγκατάσταση Κέντρου Αποτέφρωσης Νεκρών (ΚΑΝ), εντός των ορίων του λεκανοπεδίου Αττικής.

efsyn.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: