25.1.15

Σαμαράς: Εχω ήσυχη την συνείδηση μου...

-Απέφυγε την αυτοκριτική. 
- Δεν κίνησε τις διαδικασίες συνεδρίου και αλλαγής ηγεσίας.
- Και επισείει, μέχρι κι αυτή την στιγμή, τον μπαμπούλα της καταστροφής...
Ολοι περίμεναν, πως, θα αναλύσει τα αίτια της ήττας και θα κάνει σκληρή αυτοκριτική. Αλλά, αντί αυτών, είπε πως έχει ήσυχη την συνείδηση του και, πως, η ΝΔ έχασε μόνο 2 μονάδες σε σχέση με τις εκλογές του 2012. 
Είπε, πως, εύχεται να μην επαληθευτούν οι φόβοι και...
οι προειδοποιήσεις που έχει κάνει (για τον ΣΥΡΙΖΑ).
Πιο αναλυτικά: «Ο ελληνικός λαός μίλησε και όλοι σεβόμαστε την απόφασή του», ειπε και συνέχισε: «έχω τη συνείδησή μου ήσυχη, παρέλαβα μια χώρα στο χείλος της καταστροφής, μου ζήτησαν να κρατήσω αναμμένα κάρβουνα και το έκανα». 

«Βγάλαμε την χώρα από τα ελλείμματα, από την ύφεση, βάλαμε τα θεμέλια για την ανάπτυξη και την έξοδο από την κρίση», πρόσθεσε. 

«Τα τελευταία δυόμιση χρόνια δημιουργήσαμε μια παράδοση συναινέσεων άγνωστη για την Ελλάδα» σημείωσε ο  Σαμαράς και συμπλήρωσε: «Υποχρεωθήκαμε και πήραμε μέτρα επώδυνα και έτσι αποτρέψαμε τα χειρότερα».

«Ετσι παραδίδω σήμερα μια χώρα χωρίς ελλείμματα, με ασφάλεια, που βγαίνει από την κρίση» ανέφερε επίσης και  υπογράμμισε: «Και πάνω απ' όλα παραδίδω μια χώρα που είναι μέλος της ΕΕ και του ευρώ». 

«Για το καλό του τόπου και του λαού εύχομαι η επόμενη κυβέρνηση αυτά τα κεκτημένα να τα διατηρήσει» δηλωσε και πρόσθεσε: «Ευχομαι ειλικρινά να μην επαληθευτούν οι προβλέψεις, γιατί για την Ελλάδα μιλάμε, αλλά όφειλα να προειδοποιήσω». 

«Παρά τα πολύ δύσκολα αλλά αναπόφευκτα μέτρα που πήραμε, η ΝΔ φαίνεται να έχασε μόνο 2,5 μονάδες σε σχέση με τις εκλογές του 2012. Η ΝΔ άντεξε και είναι ο εγγυητής της ενότητας, της ασφάλειας και των μεταρρυθμίσεων που πρέπει να προχωρήσουμε» 

«Εγγυώμαι ότι η ΝΔ θα διαδραματίσει ρόλο εγγυητή για την ευρωπαϊκή πορεία της χώρας» κατέληξε στην ομιλία του ο  Σαμαράς...  


Δεν υπάρχουν σχόλια: