Τι του είπε ο πρώην πρωθυπουργός στη Βουλή....Ο πρωθυπουργός προχθές το βράδυ έμεινε στην αίθουσα του κοινοβουλίου μέχρι πολύ αργά το βράδυ, όπου είχε συζήτηση με πολλούς βουλευτές που έσπευσαν να του μιλήσουν στα κυβερνητικά έδρανα. Ο πρωθυπουργός μάλιστα άφησε ..
.έκπληξτο έναν νεοεκλεγέντα βουλευτή λέγοντάς του. "Παρακολούθησα την ομιλία σου στη Βουλή και ήσουν πολύ καλός".
Ο βουλευτής όπως ήταν φυσικό έμεινε άφωνος και μετά από λίγο είπε στον πρωθυπουργό: "Με παρακολούθησες, αλήθεια πρόεδρε; Εγώ μίλησα στη 1.15 ακριβώς μετά τα μεσάνυχτα. Δεν κοιμόσουν εκείνη την ώρα;"
Ο Αντώνης Σαμαράς του εξήγησε ότι εκείνο το βράδυ, όπως και το προηγούμενο, δεν είχε κοιμηθεί: "Τελείωσα με τον ΦΠΑ στις 4.30 το πρωί. Ηταν δύσκολη υπόθεση, αλλά νικηφόρα, τα καταφέραμε" του είπε και ενημέρωσε τον έκπληκτο βουλευτή ότι όταν εργάζεται τα βράδια τον συντροφεύει πάντα η τηλεόραση.
parapolitika.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου