31.3.13

"Φτάνει πια" - Όλοι στον Λευκό Πύργο σήμερα...



Αίσθηση έχει προκαλέσει τις τελευταίες μέρες, ένα ευρύ κάλεσμα που "κυκλοφορεί" στο facebook,το οποίο ζητά από όλους τους πολίτες, να... κατέβουν στον Λευκό ...

Πύργο, σήμερα, Κυριακή 31 Μαρτίου.

Όπως αναφέρεται στις πληροφορίες του καλέσματος, αυτή η κίνηση, δεν αποτελεί προσπάθεια "επανεκκίνησης των Αγανακτισμένων", αλλά μια λαϊκή κινητοποίηση ενάντια στα όσα συμβαίνουν τα τελευταία χρόνια.

"Είναι το "Φτάνει Πια!" που σκαλώνει στο λαιμό μας όλο και πιο συχνά και θέλει να αρθρωθεί δημόσια και συλλογικά μαζί με τις φωνές των κοντινών μας ανθρώπων, αυτών που πονάνε τα ίδια πράγματα με μας και σκέφτονται περίπου σαν κι εμάς", αναφέρεται στο κάλεσμα.

"Πρέπει να βρεθούμε, να ξανασυναντηθούμε στο δημόσιο χώρο που μας τον στερούν μέτρο-μέτρο καθημερινά, να μετατρέψουμε τα "Δεν πάει άλλος…" που λέμε συνέχεια σε "Δεν πάει άλλο!" και να ενώσουμε τις φωνές μας σε αυτά τα ελάχιστα, αλλά τόσο μεγάλα, στα οποία συμφωνούμε. Οι λαοί της Βουλγαρίας, της Πορτογαλίας και της Ισπανίας δείχνουν το δρόμο. Κι ο μόνος δρόμος είναι ο δρόμος", καταλήγει.



thestival.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: