1.8.10

To MEGA στα θρανία λόγω Εθνικής...

Μετά τα γεννητούρια το αθλητικό τμήμα του MEGA ετοιμάζεται να καθίσει στα θρανία. Από την Κυριακή 1 Αυγούστου θα προβάλλεται μέσα από το κανάλι το σποτ για τα προκριματικά του Euro 2012 και την εκπομπή «Πάμε Euro» και την προσπάθεια της Εθνικής μας ομάδας να...

...περάσει στην τελική φάση.

Το προηγούμενο διάστημα μέσα από την συχνότητα του MEGA βλέπαμε τους Χρήστο Σωτηρακόπουλο, Αλέξη Σπυρόπουλο, Μένιο Σακελλαρόπουλο, Γιάννη Θειακό, Γιώργο Θαναηλάκη να παριστάνουν τους. εγκύους κρύβοντας μέσα από τις μπλούζες τους μπάλες, περιμένοντας την γέννηση του νέου Τσάμπιονς Λιγκ που θα ξεκινήσει να μεταδίδει το κανάλι από την Τρίτη 17 Αυγούστου (play off).

Τώρα η πεντάδα του MEGA κάθισε στα θρανία και μαθαίνει να μιλάει ποδοσφαιρικά ουκρανικά και πολωνικά (οι χώρες που θα φιλοξενήσουν την τελική φάση του Euro 2012).
O Χρήστος Σωτηρακόπουλος με κλασικό γυαλί, παριστάνει τον καθηγητή με την βέργα του να δείχνει στον πίνακα πως είναι στα πολωνικά και στα ουκρανικά η κερκίδα, ο αμυντικός, ο τερματοφύλακας, η κόκκινη κάρτα, κ.α. Οι υπόλοιποι τέσσερις (Σπυρόπουλος, Θειακός, Θαναηλάκης, Σακελλαρόπουλος) υποδύονται τους μαθητές, οι οποίοι όμως είναι ιδιαίτερα ατίθασοι και κάνουν φασαρία.

Το MEGA θα μεταδώσει όλα τα ματς της Εθνικής στην προκριματική φάση του Euro 2012 αρχής γενομένης από τις Σεπτεμβρίου με τον αγώνα κόντρα στην Γεωργία, ενώ στις 7/9 θα δείξει το παιχνίδι εκτός έδρας με την Κροατία.
από το Tvnea

Δεν υπάρχουν σχόλια: