2.8.10

Τρεις πυρκαγιές σε εξέλιξη...

Μάχη με τις φλόγες σε τρία διαφορετικά σημεία της χώρας δίνει σήμερα το Πυροσβεστικό Σώμα καθώς τρεις φωτιές έχουν ξεσπάσει σε Πόρτο Γερμενό, Σάμο και Κρήτη.

Υπό μερικό έλεγχο τέθηκε πυρκαγιά που ξέσπασε στις 13.15 στην περιοχή Άσπρα Σπίτια στο Πόρτο Γερμενό. Επί τόπου επιχειρούν 15 οχήματα της Πυροσβεστικής με 45 πυροσβέστες και τέσσερα πεζοπόρα τμήματα. Από...

αέρος στο έργο της κατάσβεσης συνδράμουν δύο αεροσκάφη και ένα ελικόπτερο.

Δασική πυρκαγιά εκδηλώθηκε και στο Μαραθόκαμπο Σάμου. Στις προσπάθειες κατάσβεσης συμμετέχουν 12 πυροσβέστες με έξι οχήματα, δύο αεροσκάφη και δύο ελικόπτερα.

Τέσσερα οχήματα με 12 πυροσβέστες, ένα πεζοπόρο τμήμα και ένα ελικόπτερο επιχειρούν στο Αρκαλοχώρι Ηρακλείου, όπου ξέσπασε νωρίτερα δασική πυρκαγιά.

Σάμος: Νέα προθεσμία για τους φερόμενους εμπρηστές

Εξάλλου, νέα 48ωρη προθεσμία για να απολογηθούν έλαβαν οι τρεις συλληφθέντες για την πυρκαγιά στο Κοκκάρι Σάμου, οι οποίοι κατηγορούνται για εμπρησμό κατά συρροή.

Πρόκειται για τρεις κτηνοτρόφους που συνελήφθησαν την περασμένη Παρασκευή και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα από όπου ζήτησαν και έλαβαν 48ωρη προθεσμία για να απολογηθούν σήμερα

Μόλις οι τρεις φερόμενοι ως δράστες οδηγήθηκαν σε εισαγγελέα και ανακριτή, οι δικηγόροι τους ζήτησαν νέα 48ωρη προθεσμία προκειμένου να ενημερωθούν από τους πελάτες για τις κατηγορίες που τους βαραίνουν.
Naftemporiki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: