30.4.10

Τα βασικά του fabulous γάμου...

Σε μια περίοδο που τα διαζύγια έχουν γίνει της μόδας στην ελληνική showbiz (γκουχ γκουχ), ήρθε σαν όαση η είδηση ενός γάμου, έστω και εναλλακτικού σαν του Νίκου Καρβέλα και της Αννίτας Πάνια.
Τελικά όχι όσο εναλλακτικού φοβόμασταν, αλλά όπως και να το κάνουμε, ενός διαφορετικού ζευγαριού.
(Όπως είπε και η...

Patricia Field, "ήταν fabulous")

Δεν ξέρω κατά πόσο έχετε αγωνία τι φόρεσαν η νύφη και ο γαμπρός (το Star έχει πάντως) ή αν του πάτησε η Αννίτα το πόδι (το πάτησε), αλλά σας ενημερώνουμε συνοπτικά για τα "βασικά"

- Ο γάμος έγινε στο "Politia Tennis Club", κονστά στο σπίτι του ζευγαριού δηλαδή, με περίπου 300 καλεσμένους

- Κουμπάροι η Ρούλα Κορομηλά και ο ιδιοκτήτης του Politia Tennis Club, Κώστας Δροσόπουλος.

- Η Αννίτα Πάνια δεν φόρεσε νυφικό, αλλά ένα κόκκινο, κοντό φόρεμα.

- Ο γιος του ζευγαριού, ο μικρός Ανδρέας, έκλεψε την παράσταση στην εκκλησία αλλά και στο πάρτι, παίζοντας μέχρι και ντραμς. Χαρακτηριστικό ότι στην εκκλησία ζητούσε την επίσπευση της τελετής, φωνάζοντας την αγαπημένη φράση της μαμάς του, "έλα παιδιάαα!"

- Η Άννα Βίσση βρέθηκε στο μυστήριο συνοδευόμενη από την κόρη της Σοφία Καρβέλα, η οποία δάκρυσε από συγκίνηση.

- Μετά την εκκλησία ακολούθησε πάρτι με πολύ τραγούδι από τους Νίκο Καρβέλα, Άννα Βίσση, Τζούλι Μασίνο, Άντζελα Δημητρίου, Λευτέρη Πανταζή.

- Στους διάσημους καλεσμένους εντοπίστηκαν οι Ναταλία Γερμανού, Θέμης Γεωργαντά, Ζωή Λάσκαρη, Άντζελα Δημητρίου, Λευτέρης Πανταζής, Patricia Field, Άννα και Νίκη Βίσση, Σοφία Καρβέλα, Φανή Χαλκιά, Βασίλειος Κωστέτσος, Ηλίας Ψινάκης (πάντα μετά του Θεοχάρη Ιωαννίδη), Γιάννης Φλωρινιώτης, Νένα Χρονοπούλου.

- Ξεχώρισε ο ...γαμήλιος όρκος του Νίκου Καρβέλα, ο οποίος μπορεί να χαρακτηριστεί, εναλλακτικά ρομαντικός:

"Συνεχίζω να συχαίνομαι την εκκλησία, να σιχαίνομαι τους παπάδες, να σιχαίνομαι το γάμο, να σιχαίνομαι τη θρησκεία, να σιχαίνομαι τα πάντα και παντρεύομαι και ο λόγος είναι ο εξής ...Επειδή είμαι ένας άνθρωπος που κάνει ότι του καυ..σει, κυνηγάω πάντα την ευτυχία...Αυτή τη στιγμή έτυχε να μου δίνει ευτυχία, αυτή τη γυναίκα να θέλω να την παντρευτώ, για να ζήσω την ηλιθιότητα που λέγεται γάμος...Διαλέγω να κοντράρω τον εαυτό μου, να κοντράρω τη φιλοσοφία μου, να κοντράρω τα πιστεύω μου, να αναθεωρώ..."

- Το παρόν έδωσε και ο Κώστας Φραγκολιάς, ο οποίος είναι πρώην της Άννας Βίσση, η οποία είναι πρώην του Νίκου Καρβέλα. Παρών και ο πρώην της Αννίτας Πάνια, Φράνκο Αλφόνσο.

Συμπέρασμα: ήμασταν μια ωραία ατμόσφαιρα!
Aπό www.mediasoup.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: