30.4.10

Δυσαρεστημένος ο Κυριακού από την Τατιάνα;...


Αν και δεν έχει γίνει καμία συζήτηση ακόμη για την ανανέωση του συμβολαίου της Τατιάνας Στεφανίδου με τον ΑΝΤ1, οι ψίθυροι δίνουν και παίρνουν στους διαδρόμους του σταθμού. Η παρουσιάστρια που βίωσε μια δύσκολη χρονιά φέτος, κυρίως λόγο του «διαζυγίου» του Νίκου Ευαγγελάτου με το κανάλι, φέρεται ότι θα...


«κατέβει» στις διαπραγματεύσεις για την ανανέωση του συμβολαίου της με λιγότερες απαιτήσεις από πέρυσι, ενώ η διαδικασία θα είναι πολύ πιο σύντομη.
Άλλωστε η οικονομική κρίση επιβάλλει να ρίξει νερό στο κρασί της, τόσο όσο… αφού ο σταθμός είναι ικανοποιημένος από την συνεργασία τους. Η λεπτομέρεια του τι θα κάνει έρχεται σε δεύτερο πλάνο, δεδομένου ότι προέχουν η συμφωνία και εν συνεχεία οι υπογραφές. Φυσικά δεν αποκλείονται εκπλήξεις, μιας και σε αυτές τις περιπτώσεις οι αστάθμητοι παράγοντες είναι πολλοί και ικανοί να προκαλέσουν ανατροπές.
Το μόνο αγκάθι στον κατά τα άλλα στρωμένο με ροδοπέταλα δρόμο για την ανανέωση της συνεργασίας των δύο, είναι το μεγάλο αφεντικό του καναλιού που φέρεται δυσαρεστημένο από κάποιες συμπεριφορές της παρουσιάστριας. Οι γνωρίζοντες όμως θεωρούν ότι οι όποιες ενστάσεις του αφεντικού θα ξεπεραστούν, αφού δεν χαρακτηρίζονται πρωτευούσης σημασίας.
enimerosi24

Δεν υπάρχουν σχόλια: