13.12.21

Μια περίεργη απόσπαση στο γραφείο του Σκυλακάκη...


Έχει την πολυτέλεια η κυβέρνηση, εν μέσω πανδημίας και την ώρα που το σύστημα Υγείας δοκιμάζεται έντονα, να αποσπά υπαλλήλους του υπουργείου Υγείας στο γραφείο του αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών, Αντώνη Σκυλακάκη; Προφανώς κι έχει, μιας και δεν την ελέγχει κανείς.

Με κοινή απόφαση του... υπουργού Υγείας Α. Πλεύρη και του αν. υπουργού Οικονομικών Α. Σκυλακάκη αποσπάστηκε πριν από λίγες μέρες στο γραφείο του δεύτερου, ο Λάμπρος Λειβαδίτης, υπάλληλος του Κέντρου Υγείας Ναυπλίου. Κάνοντας μια μικρή αναζήτηση σε ιστότοπους του Ναυπλίου, διαπιστώνουμε ότι ο κ. Λειβαδίτης πριν από μερικά χρόνια ήταν υποψήφιος στις αυτοδιοικητικές εκλογές. 
 
Διαβάζουμε σχετικά: «Ο Λάμπρος Λειβαδίτης εργάζεται ως διασώστης στο ΕΚΑΒ και ως εκ τούτου είναι αυτονόητο έχει πολύ μεγάλη ευαισθησία σε θέματα προσφοράς προς στον συνάνθρωπό του. Είναι πρόεδρος των εργαζομένων στα κέντρα υγείας Άστρους και Λεωνιδίου».




Σε έτερο δημοσίευμα διαπιστώνουμε, ωστόσο, ότι την ίδια περίοδο δούλευε και ως υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων σε bar του Ναυπλίου. Εκεί δεν γίνεται λόγος για τη δραστηριότητά του ως διασώστη, αλλά για την επιλογή του να ασχοληθεί με τα κοινά μέσω των εκλογών της τοπικής αυτοδιοίκησης. Εδώ βέβαια η απορία είναι πώς ακριβώς ένας δημόσιος υπάλληλος εργαζόταν ταυτόχρονα και στον ιδιωτικό τομέα. Είχε σχετική άδεια;...

Δημήτρης Τερζής

efsyn.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: