24.12.21

Χλιδάτο πάρτυ-αστραπή αντί για ουσία...


Σκληρή κριτική στον Κώστα Μπακογιάννη για το πολυσυζητημένο... πάρτι, άσκησε και ο Παύλος Γερουλάνος, ο οποίος είχε διεκδικήσει τη δημαρχία της Αθήνας. 

«Η σημερινή δημοτική αρχή είναι τυχερή. Κληρονόμησε ένα τεράστιο ποσό χρημάτων από την προηγούμενη διαχείριση του κ. Γ.Καμίνη. Τα χρήματα αυτά ήταν ευκαιρία να αλλάξει πρόσωπο η Αθήνα. Όχι μόνο το κέντρο, αλλά... κάθε παραμελημένη γειτονιά της όπως τα Σεπόλια, ο Βοτανικός, η Λαμπρινή, ο Νέος Κόσμος. Αντί για αυτά ο κ.Μπακογιάννης επέλεξε να θέσει ως προτεραιότητες ζαρντινιέρες και έργα αμφιβόλου σημασίας, στο κέντρο της πόλης. Επέλεξε το τουριστικό κέντρο και όχι τις παραμελημένες γειτονιές διότι αυτό ‘πουλάει’», τόνισε αρχικά ο κ. Γερουλάνος και συνέχισε: 

«Όπως έχει σχεδιαστεί και έχει ψηφιστεί από την παράταξη του κ. Μπακογιάννη, η παραμονή της Πρωτοχρονιάς του 2022 στον λόφο του Λυκαβηττού θα μείνει στην ιστορία ως ένα χλιδάτο πάρτυ-αστραπή (θα διαρκέσει 17 λεπτά και θα κοστίσει 215.000 ευρώ), ως μια γιορτή περιφρόνησης της λογοδοσίας και της διαφάνειας, ως προσβολή προς τους πολίτες, τις θυσίες και τη νοημοσύνη τους. Ένα πάρτυ που ‘πουλάει’ στην τηλεόραση, με χρήματα των Αθηναίων χωρίς καν τους Αθηναίους»…

Δεν υπάρχουν σχόλια: